Reklam

Los Angeles Kings - Vegas Golden Knights: Över 59.5 skott (ordinarie tid)

Matchcenter
16 april 2018 at 04:30 - Hockey, USA - NHL
Staples Center
15 apr 2018 at 20:44 (Uppdaterad 16 apr 2018 at 09:52) 15/04
34
0

Chans: 65%
Spelvärde: 120,25%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 65
Unibet Spela nu hos Unibet
Vegas har tagit ett rejält grepp mot Kings och jag tror man i kvällens match har bra chans ännu en gång. Jag fokuserar dock på denna nygamla och verkligen fantastiska marknad som Unibet tagit tillbaka efter många års frånvaro.

Vegas har vunnit två raka matcher mot Kings med 1-0 respektive 2-1 i sudden senast. Den första matchen var ganska avvaktande från båda lagen där man kände rejält på varandra. Marc-Andre Fleury visade dock upp ett som vanligt stabilt målvaktsspel och vann matchen åt laget, även om Kings hade väldigt svårt att komma till riktigt bra målchanser. I match nummer två tycker jag Vegas borde avgjort matchen tidigare. Man var överlägsna Kings och det var endast en storspelande Jonathan Quick som stoppade Vegas från att inte göra fler än tillslut två mål. Kings måste mäta sig med Vegas. Nu har man fördelen av hemmaplan och det tror jag kommer bli perfekt för det här spelet. Kings måste vinna idag för att hålla det realistiska vid liv ifall man ska ta sig vidare eller inte. Jag är som sagt inne på att Vegas återigen kommer vara för starka och snabba för Kings, men vågar inte helt lita på reka tvåan här. Jag tycker dock värdet ligger utan tvekan på bortalaget igen, men samtidigt så är Kings desperata idag och det tror jag kommer vara guld värt just för det spel jag kommer välja. Unibet är ett av bolagen som lagt till denna fantastiska marknad igen och jag hugger direkt på att det ska bli många målchanser i dagens match.

Talar för spelet

  • Kings är desperata. De måste få in fler puckar på mål jämfört med de två tidigare matcherna. Idag gäller det helt enkelt att skapa mycket trafik på Vegaskassen och slänga in mängder med puckar.
  • Matchbilden kommer vara lite mer olik nu. Kings har backat hem i två raka. Nu måste dem vinna, ändra lite i konceptet och dessutom har man nu hemmaplan vilket innebär att man automatiskt kommer vara mer offensiva. Vegas kommer få bättre lägen och ställa om och skapa mycket utifrån det.
  • Vegas är ett lag som skapar lägen och målchanser mot alla lag man möter. Det spelar ingen roll vilka som står på andra sidan utan man skapar otroligt mycket tack vare sin speed på skridskorna. De skjuter sällan under 30 skott till exempel.
  • I grundserien under alla fyra mötena så var det skottkavalkad. Det var uppemot 80 skott i snitt. Även om det är en helt annan typ av match nu så borde det ändå vara en tydlig bild över hur det skulle kunna vara idag också.

Talar emot spelet

  • Att Vegas är lika överlägsna som senast och då får Kings inte alls mycket utrymme till sin offensiv. Vegas släpper normalt sett inte till supermycket skott heller pågrund av att man ofta har ganska högt puckinnehav.
  • Kings har backat hem klart mer nu under slutspelet jämför med i grundserien. Är man rädda för Vegas fart kanske? Man har i vilket fall klivit in i ”slutspelsmode”.

Vegas skjuter som sagt sällan under 30 skott i matcherna. Det är bara att tänka att skjuter Vegas ”bara” 30 skott i dagens match så behöver bara Kings komma upp i 30 skott dom också för att detta spel ska sitta och det ska man bara klara av på hemmaplan. Jag testar över 59.5 skott på mål under ordinarie tid till oddset 1.85 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback