Reklam

Los Angeles Kings - New York Rangers: Över 5,5

Matchcenter
28 oktober 2018 at 20:30 - Hockey, USA - NHL
Staples Center
28 okt 2018 at 10:40 (Uppdaterad 28 okt 2018 at 23:22) 28/10
43
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 111,10%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 4-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
På söndagskvällen är det dags för match mellan två lag som haft en tuff säsongsinledning. Kings har alla möjligheter att studsa tillbaka, men jag tror Rangers kommer att passa dem ganska dåligt och väljer att utnyttja ett målspel här.

Vi har alltså ett möte ikväll mellan två av ligans sämsta lag såhär långt. Los Angeles har fördelen av att spela på hemmaplan, men frågan är om det ikväll är någon fördel ens? Kings har öppnat på ett bedrövligt sett och ligger sist i ligan med endast två vinster på tio matcher. Man har en målskillnad på 18-36 så frågan är var stora och defensivt starka Kings har tagit vägen. På pappret har man ett okej lag, men inte mer om jag ska vara ärlig. Däremot så är man inte så dåliga som raden visat. Idag är motståndarna New York Rangers och det är också ett lag som gått tungt, men det är också ganska förväntat att de ska få en tuff säsong. Den som håller upp det är Henke Lundqvist såklart och han har varit bitvis strålande i inledningen. Ikväll tror jag återigen att Kings kommer att föra spelet, men det tror jag bara gynnar gästerna som kommer att få fina kontringsmöjligheter. Jag litar inte helt på defensiven i Rangers, vilket gör att jag kommer att välja ett målspel i matchen till ett fint odds.

Talar för spelet

  • Kings defensiv samt målvaktsspel har inte alls fungerat i inledningen. De har släppt in 3.6 mål/match i snitt och dessutom släppt in minst fyra mål i sex raka matcher.
  • Los Angeles för gärna spelet och lär vara desperata efter en seger. Tror de kommer fylla på med mycket folk för att få utdelning i ett virrigt Rangers försvar, vilket i sin tur också gynnar Rangers som kommer få en fel öppna lägen.
  • Rangers försvarsspel kan vara det sämsta som skådats i NHL såhär långt. Redan i slutet på förra säsongen såg man drag på att det skulle bli en tuff jobbig säsong på Rags.

Talar emot spelet

  • Ifall Kings helt plötsligt väljer att tänka ännu mer defensivt så är man ju i grund och botten väldigt starka bakåt.
  • Henke Lundqvist kan verkligen spika igen. Det kan vara spel mot ett mål idag där Lunkan spikar igen helt och då kan Rangers bli lite trötta för att ens anfalla.

Jag tycker ändå spelet känns bra. Det känns öppet på förhand där vi har två försvar som inte alls fungerat i inledningen. Det bör öppna upp för att åtminstone lösa minst sex mål. Jag testar över 5.5 mål till oddset 2.02 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback