Reklam

Los Angeles Kings - New York Rangers

12 februari 2016 at 14:34 - Hockey, USA - NHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
2
0
Matchstart kl. 01:05 i Madison Square Garden

Kings åkte på en förlust senast borta mot NY Islanders och Pacific division ettan hade det svårt att komma till avslut. De blev tillbaka tryckta rejält under långa sekvenser i matchen och de såg inte speciellt intresserade ut. Förhoppningsvis vaknar dom till inför kvällens match och bjuder upp till dans mot ett formstarkt Rangers.

NY Rangers hade för några veckor sedan en ganska lång svacka som man äntligen har lyckats ta sig ur. Mycket tack vare Henrik Lundqvist som har varit lysande. Laget har nu vunnit fyra raka matcher och om allt stämmer kommer det ikväll bli den femte raka vinsten.Jonathan Quick som vaktar Kings-kassen kanske missar kvällens match. Det är inte helt klart vem av som vaktar målburen ikväll i Madison Square Garden.

Om man jämför de båda lagens trupper och enbart tittar på statistik så ser man hur mycket jämnare Rangers trupp är. De har bara en ordinarie forward som inte gjort mer än 10 poäng medans Kins har sex stycken. Skillnaden är att Kings har mer utpräglade poängplockare medans Rangers har stjärnor men även spelare i tredje och fjärdefemman som går in och producerar. Spelar Kopitar och Toffoli dåligt har LA Kings haft svårt att vinna matcher, vilket är nackdelen om man inte har en jämn trupp som Rangers.

Mitt tips: Vinst New York Rangers

Rangers är helt klart de bättre laget på pappret och med ett odds på 2.28 känns det väldigt spelvärt.
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback