Reklam

Los Angeles Kings - Calgary Flames: 1

Matchcenter
27 mars 2018 at 04:30 - Hockey, USA - NHL
26 mar 2018 at 17:32 (Uppdaterad 27 mar 2018 at 07:09) 26/03
49
0
Chans (1-X-2): 55-20-25%
Spelvärde: 101,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-0
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Los Angeles och Calgary möts ikväll i Staples Center och när lagen spelar brukar det i regel vara jämna matcher. Jag tror det kan bli tight ikväll också, men av ren vilja och även lite mer klass så bör hemmalaget lösa en seger under ordinarie tid.

Los Angeles går just nu en hård kamp om de sista slutspelsplatserna där det förmodligen kommer att handla om två platser på fyra lag. Anaheim, Colorado, St Louis och också dagens hemmalag Los Angeles. Man har också en match mer spelad än alla dessa utom Anaheim, men där är man dock två poäng bakom redan. En seger idag är såklart livsviktig för Kings ifall man vill spela ett slutspel den här säsongen och det ska man kunna klara av mot ett avhängt Calgary. Kings har inte haft den bästa säsongen dock, men man är ändå där och nosar på en plats. Calgary hade en bra start av säsongen, men har andra halvan fallerat fullständigt. Formen är riktigt usel och jag ser inte riktigt hur man ska kunna åka ner till LA och vända på steken idag mot ett heltaggat hemmalag. Det som kan stoppa en hemmaseger idag är förmodligen en riktig plattmatch och flera individuella misstag. Kings är ett tungt lag när de har bra inställning och det är något de verkligen kommer att ha idag. Calgaryspelarna passar förmodligen på att ha lite halvsemester nu när man ändå passerar Los Angeles. Ettan står ganska lågt i odds, men tycker ändå den är spelbar. Jag vågar mig dock inte på handikappet då Kings gärna inte gör mer än de behöver.

Talar för spelet

  • Motivationen. Kings ligger på plats nio och har allt att spela för om de ska ta sig till slutspel. Calgary har sedan hoppet tog slut också förlorat sina matcher, dessutom med ganska stora siffror.
  • Ett Calgary som spelar på bortaplan bör passa Kings bra. De vänder gärna spel snabbt, men Kings är också ett lag som backar hem och har bra koll på defensiven. Jag tror inte man kommer få lika många lägen som man brukar och det gynnar såklart Kings.
  • Calgary har en helt okej trupp, men man har också ett par tunga avbräck. Mike Smith har varit skadad, men är tillbaka, helt ur form dock. I övrigt saknas Sean Monahan, Matthew Tkachuk och TJ Brodie. Det är klart tunga avbräck.

Talar emot spelet

  • Kings gör sällan mer än de behöver. Skulle man ha en poäng så kan man nöja sig med det till en början för att sedan få chansen igen att vinna i sudden eller på straffar.
  • Calgary är ett bra bortalag. Man har vunnit fler matcher på resande fot än vad man gjort på hemmaplan, vilket kan tyckas vara märkligt. Jag tror dock att Kings kan hålla bukt på deras snabba vändningar.

Jag tycker ettan kanske är i lägsta laget med tanke på att man faktiskt inte brukar göra mer än man behöver, men ibland måste man gå på känsla också. Kings löser detta under ordinarie tid och högst på marknaden är Interwetten med sina 1.85 på en hemmaseger.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • smidig hemsida

Kommentarer

Feedback