Reklam

Los Angeles Kings - Calgary Flames: 2

Matchcenter
11 november 2018 at 04:00 - Hockey, USA - NHL
Staples Center
11 nov 2018 at 00:00 (Uppdaterad 11 nov 2018 at 06:45) 11/11
23
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Inatt har vi ett gäng med matcher och jag kommer att titta på den matchen som går senast svensk tid. LA Kings tar emot ett formstarkt Calgary och att tips är att formen lyser störst här och Flames ska vinna detta.

Kings har haft det väldigt tungt den här säsongen och man har inte alls fått fått det att stämma. Man har gjort väldigt få mål och samtidigt släppt in en hel del, vilket inte alls är likt Kings. Inatt kommer man att möta ett ganska starkt och skridskoskickligt Calgary, något som jag tror kommer att orsaka dem en hel del problem. Problemet i Los Angeles är framförallt att målskyttet inte funkat och man har verkligen problem att skapa målchanser. Calgary är i bra form och är också väldigt giftiga framåt. Flames förlorade visserligen senast, men bortser man från det så har man varit väldigt svårslagna.

Talar för spelet

  • Los Angeles är inte alls som ett lag längre. Man har tappat "stora och tunga Kings". Uppträdandet på isen visar inte att man kämpar för varandra utan det ser mer ut som en one man show. Kovalchuk i all ära, men tar han inte lite för mycket plats och spelar lite för mycket för sig själv ibland?
  • Calgary har en ung trupp som har utvecklats till den här säsongen. Jag tror man kan bli en obehaglig motståndare för någon eller några i ett slutspel. 
  • Calgary ställer David Rittich i målet, men fortfarande en fördel gentemot Campbell i Kings som har svårt att vinna. 

Talar emot spelet

  • Kings har varit dåliga som sagt, men samtidigt känns de senaste matcherna som att man är ett steg på vägen. Sämre blir det knappast.
  • Hemmaplan är en klar fördel för Kings som lag. Man har inte alls varit bra på resande fot och det är hemma man gjort de bästa insatserna.

Jag tycker oddsen sitter fel. Det borde nästan vara omvänt. Jag gillar att Flames ställer Rittich på något vis. Dagens spel blir alltså Calgary att vinna inklusive OT/SO till oddset 2.00 hos ComeOn.

Lycka till!

/Heden

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback