Reklam

Los Angeles Clippers - New York Knicks: 1

Matchcenter
5 januari 2020 at 21:30 - Basket, USA - NBA
Staples Center
5 jan 2020 at 09:18 (Uppdaterad 6 jan 2020 at 00:08) 05/01
41
0
Chans (1-2): 82-18%
Spelvärde: 106,60%
Lägsta spelbara odds: 1,22
Units: 9/10
Hit/Miss: 135-132
Mr Green Spela nu hos Mr Green
NBA

Jag antar att folk oroar sig över att George är osäker till den här matchen. Det är ett stort minus. Ska Clippers kunna utmana de bästa lagen behöver de båda sina superstjärnor på planen, men nu möter de hopplösa Knicks, ett av ligans sämsta lag. Då kommer det räcka utmärkt med bara Leonard på planen.

Det här skulle kunna vara en sådan match där Leonard vilar. Han är den av ligans superstjärnor som vilar oftast från matcher. Jag hittar dock ingenting om att han skulle vila ikväll, och det är något som alltid brukar kommuniceras ut på förhand.

Clippers vinner med eller utan superstjärnor

Det ska förresten på tal om kommunikation från laget noteras att George inte är struken från den här matchen. Han står som "game time decision" vilket innebär att det är precis på gränsen om han kan spela eller ej. Spelar han också, då är det korrekta oddset under 1,10 på Clippers. Då kan de i princip inte förlora.

Med Leonard klasskillnad, med båda stjärnorna total klasskillnad, och jag är faktiskt övertygad om att Clippers vinner matchen även om båda två av någon anledning skulle saknas.

Matchens sänds på fin tid på Sportkanalen ikväll så titta gärna.

Prova gärna en ny bonus till matchen. Ni hittar de bästa bonusarna här på Betting.

  • 100% vinstboost upp till 5000 kr omsättningsfritt!
  • Bra livebetting och odds
  • Fantastisk app till mobilen

Kommentarer

Feedback