Reklam

Liverpool - Tottenham: Båda lagen gör mål: Ja - Speltips & Rekar

Matchcenter
7 maj 2022 at 20:45 - Fotboll, England - Premier League
Anfield    Michael Oliver
4 maj 2022 at 11:12 (Uppdaterad 7 maj 2022 at 22:39) 04/05
10
0
Chans: 75%
Spelvärde: 126,75%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 10/10
Hit/Miss: 1-1
Betsafe Till Betsafe
Odds och speltips inför den 36:e Premier League-omgången mellan Liverpool - Tottenham Hotspur på Anfield.

Liverpool jagar City

Med bara fyra matcher kvar av Premier League skiljer det sig enbart en poäng mellan Liverpool och Manchester City. Vi kommer alltså få bevittna en makalöst spännande avslutning på säsongen. Liverpool har Tottenham, Aston Villa, Southampton och Wolves kvar att möta och kommer förmodligen behöva vinna varenda match för att ha chans på titeln. Men så bra som Jurgen Klopps gäng är för tillfället bör detta inte bli något problem. Det räcker med att lyfta fram det faktum att Merseyside-klubben har vunnit 23 av sina 25 senaste matcher för att förstå hur bra laget är denna säsong. Räkna med att Liverpool kommer dominera matchen och göra ALLT och lite till för att vinna mötet.

Tottenham jagar Champions League

Till skillnad från Liverpool, som ju jagar ligatiteln, jagar Tottenham istället en topp fyra placering och således Champions League-spel nästa säsong. I skrivande stund ser det ut att bli en kamp mellan Tottenham och Arsenal om vem som kniper den sista CL-platsen. Trots att Antonio Contes gäng har blandat och gett under säsongen finns det mycket positivt i laget för tillfället. Kane har börjat göra mål och spelar på den nivå som han har i sig, Heung-Min Son öser in mål och svensken Kulusevski gör det riktigt bra i sin nya klubb. Men om Tottenham ska ha någon som helst chans mot Liverpool på Anfield behöver laget göra en felfri match. Räkna med att Tottenham får det riktigt tufft i detta möte mot ett Liverpool som jagar titeln.

För fler odds och marknader på mötet. Besök vårat matchcenter!

Liverpool fem senaste:

Newcastle – Liverpool, 0-1

Liverpool – Villarreal, 2-0

Liverpool – Everton, 2-0

Liverpool – Manchester United, 4-0

Manchester City – Liverpool, 2-3

Tottenham fem senaste:

Tottenham – Leicester, 0-0

Brentford – Tottenham, 0-0

Tottenham – Brighton, 0-1

Aston Villa – Tottenham, 0-4

Tottenham – Newcastle, 5-1

Klicka här för fler speltips!

Mitt speltips Liverpool – Tottenham

Det är en viktig match för bägge lagen som jagar olika saker i slutskedet av säsongen som spelas den 7:e maj. Liverpool ska såklart ses som klara favoriter att vinna matchen, eftersom man helt enkelt är det mycket bättre laget. Men samtidigt har Tottenham förmågan att göra riktigt bra prestationer mot bra lag då och då (tänker främst på när Tottenham vann borta mot City tidigare under säsongen). Jag tror att Liverpool vinner match, men oddsen känns lite för låga (1,44 i skrivande stund). Jag tror dock att vi får se en underhållande match där båda lagen gör mål. Mitt speltips på matchen blir att båda lagen gör mål.

  • 100% upp till 500 kr!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback