Reklam

Liverpool - Manchester City: x

Matchcenter
3 oktober 2021 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Anfield    Paul Tierney
1 okt 2021 at 12:54 (Uppdaterad 3 okt 2021 at 19:24) 01/10
26
0
Chans (1-X-2): 25-50-25%
Spelvärde: 177,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-2
Betsson Spela nu hos Betsson

Som sig bör de senaste åren i Premier League är det återigen Liverpool – Manchester City som på söndag ställs mot varandra i en tidig seriefinal. Klopp och co har ännu inte förlorat en match av de 6 omgångar som har gått av ligan, vilket de är ensamma om. Förra helgen blev det dock poängtapp borta mot nykomlingarna Brentford. Ett möte där de tappade ledningen två gånger. Men Liverpool tog sig hela tiden tillbaka mycket tack vare att de sitter på ligans för tillfället mest produktiva anfall med totalt 15 gjorda mål, där Salah har gjort 5 av dessa, men även Mané och Jota är i bra form.

City visade vad de går för i förra omgångens möte borta mot Chelsea när de vann med 0-1. De dominerade hemmalaget över hela planen och de få chanser det blåa Londonlaget skapade stoppades effektivt av Citys försvar. De är det laget som släppt in minst mål i ligan med bara ett på 6 omgångar. I veckan spelade Guardiola och co i Champions League borta mot PSG. Ett möte de förlorade med 2-0, men att åka på stryk borta mot världens stjärntätaste spelatrupp där Messi gör drömmål är inget jag tippar kommer att påverka Citys motivation inför helgens supermöte på Anfield.

Se fler odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

Ligans mest produktiva anfall mot ligans bästa försvar. Känns på förhand ett möte som luktar kryss. Senaste gången lagen ställdes mot varandra på Anfield var det Manchester City som åkte hem med trepoängaren efter att de vann med 1-4, men det var under Liverpools sämre period när de saknade sina mittbackar. Är det någon spelare som ska kunna låsa upp bortalagets täta försvar, så är det Salah. Han är i en såpass bra form att han kommer ställa till problem, men tvivlar starkt på att Pep kommer lämna Anfield utan poäng med självförtroendet de har efter bortavinsten mot Chelsea.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback