Reklam

Liverpool - Leicester City: Över 3,5 Mål

Matchcenter
22 december 2021 at 20:45 - Fotboll, England - League Cup
Anfield
21 dec 2021 at 15:19 (Uppdaterad 22 dec 2021 at 22:56) 21/12
6
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 150,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 9/10
Hit/Miss: 3-3
Betsson Spela nu hos Betsson
Dags för ligacupen och kvartsfinal där. Liverpool har fortsatt bra form och klarade senast 2-2 borta i en sjukt bra match mot Tottenham. Nu blir ligacupen istället och hur ser man på det?

Liverpool med fortsatt bra form

Liverpool tar emot Leicester på onsdagskvällen, i alla fall som det ser ut nu. Ett digitalt möte mellan FA och Premier League klubbarna är planerat att hållas under onsdagen och efter det vi vet vi om man tänker ta en paus från spel eller inte. Oklart dock om cuperna skulle omfattas av det också.

Tittar vi på förutsättningarna inför den här matchen så är det ett möte som är riktigt intressant. Liverpool fortsätter ånga på och vi som såg matchen i söndags njuter nog fortfarande av det vi fick se på planen. Det är så fotboll ser ut när den är som bäst tycker jag.

Med det sagt finns en viss oro hur spelarna orkar ladda om inför denna matchen, eller om herr Klopp prioriterar denna fight. Det vi kan konstatera så här långt är i alla fall att Liverpool är ett lag som vet hur man gör mål och hur spelar en anfallsinriktad fotboll – mål i 33 tävlingsmatcher nu, det är inte illa.

Cupmatcher brukar vara lite mer målrika och bjuda på en del skrällar. Om vi utgår från att Klopp väljer att rotera laget lite från sin normala elva (vilket kan/kommer ske) så öppnar det för Leicester. Tittar vi också på det faktum att båda lagen har bra facit när det gäller just att göra mål så finns det flera spel för oss att gå på. Båda lagen gör mål, fler än 3,5 mål är ett par av dem.

Fler odds på matchen Liverpool - Leicester hittar du vårt matchcenter!

Leicester med extra vila

Det är kvartsfinal i ligacupen och det är med andra ord två lag som måste vinna, om dem vill avancera vidare i cupen. Det kan innebära en hel del målchanser åt båda håll och att det blir lite mer öppna ytor än vad det kanske annars skulle bli.

Gästande Leicester är ett lag som kan spela glimrande toppfotboll när man har en bra dag på jobbet. Jag vill varna kraftigt för Leicester i den här matchen, även om jag känner rätt mycket för Liverpool.

Leicester har fått längre vila än Liverpool, det var nu 10 dagar sedan man senast spelade en match på grund av corona. Det gör att man har haft tid på sig för extra träning, återhämtning, strategi och annat som kan vara till nytta. I laget har vi spelare som veteranen Vardy och hungriga Daka. Glöm inte heller Maddison som gjorde en bra match mot Newcastle senast man spelade.

Liverpools fem senaste

Tottenham – Liverpool 2-2

Liverpool – Newcastle 3-1

Liverpool – Aston Villa 1-0

Milan – Liverpool 1-2

Wolves – Liverpool 0-1

Leicester fem senaste

Leicester – Newcastle 4-0

Napoli – Leicester 3-2

Aston Villa – Leicester 2-1

Southampton – Leicester 2 -2

Leicester – Watford 4-2

Mitt speltips Liverpool – Leicester

Kul match tror jag det blir, ser fram emot att få se den. Här tror jag som sagt att det kommer bli mål, Leicester kanske sätter första och då blir det åka av.

Jag spelar över 3,5 mål hos Betsson.

Lycka till!

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback