Reklam

Liverpool - Chelsea: 2

Matchcenter
28 augusti 2021 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
Anfield    Anthony Taylor
26 aug 2021 at 16:14 (Uppdaterad 28 aug 2021 at 20:26) 26/08
39
0
Chans (1-X-2): 35-25-40%
Spelvärde: 118,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Betsson Spela nu hos Betsson

Liverpool hakar på i toppen av tabellen efter att de tagit två raka segrar. De inledde säsongen mot samma motståndare som för två säsonger sedan. Men skillnaden jämfört med spelåret 2019/20 när de inledde på Anfield, var att de denna gång istället gästade Norwich på Carrow Road. Det spelade föga roll att “Canaries” hade fördelen av hemmaplan eftersom att de blev överkörda med 0-3. Näst på tur när Liverpool för första gången spelade hemma på Anfield var det Burnley som gästade. Tycker att Liverpools spel hackade en aning i matchen. Det såg inte lika självklart ut som i premiären. Men bra oavsett att vinna med 2-0.

Fler odds och marknader på matchen hittar du i vårat matchcenter!

Lukaku såg ut som att han aldrig hade lämnat Chelsea, så bra var han i sin första match när de ställdes mot Arsenal i Londonderbyt. Laget har verkligen gjort smarta förstärkningar inför 2021/22 och den bästa av dem alla är Romelu Lukaku. Tuchel har fått ihop ett lag som redan nu kan gå för att ta hem titeln som mästare i Premier League. Offensivt ser det ruskigt bra ut och även i de bakre leden ser det oerhört stabilt ut. På två matcher har de gjort fem framåt och inte släppt in ett enda.

Mitt tips är att Chelsea vinner helgens möte på Anfield. Är inte imponerad av Liverpool och deras insats i matchen i helgen mot Burnley. Chelsea har dessutom redan bevisat sig mot bättre motstånd än vad “The Reds” har gjort. Känns som att Van Dijk kommer att få det problematiskt när han ställs mot en världsklassanfallare som Lukaku. Den nederländske mittbacken har rehabtränat i mer eller mindre ett år och ställs nu för första gången mot bättre motstånd. Chelsea vinner mot Liverpool.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback