Reklam

Linköping - Skellefteå: Skellefteå över 2,5 mål

Matchcenter
21 oktober 2018 at 14:00 - Hockey, Sverige - SHL
21 okt 2018 at 08:20 (Uppdaterad 21 okt 2018 at 21:04) 21/10
44
0

SHL

Chans: 48%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Unibet Spela nu hos Unibet
En match under söndagen i SHL. Serieledande Linköping möter underpresterande Skellefteå hemma i Saab Arena.
Ett hemmalag som verkligen har överraskat många under säsongen och toppar tabellen i stortartad stil. Passande uppgift för Skellefteå?

Sju segrar på nio matcher och totalt inspelade tjugoen poäng från östgötarna. Linköping har verkligen imponerat under säsongsinledningen och går på vatten.
Spelet har däremot börjat vacklat sista omgångarna och det är inte länge kvar innan den rejäla dippen kommer. 
För Skellefteå går det rejält tungt och kommer till spel med tre raka förluster. Det passar västerbottningarna att få möta serieledarna när laget själva är i svag form och ingen riktigt tror på seger, förutom spelarna själva!

Vad talar för minst tre mål från Skellefteå:
► Västerbottningarna besitter en rejält stark offensiv och har ännu inte riktigt fått den fulla utdelningen som laget egentligen borde ha fått. 
Fortfarande presterar inte spelare som; E. Hedberg, J-M. Aaltonen, R. Alvarez, B. Holloway och J.Pudas för att nämna några ännu inte lyckats. 
Det finns ett rejält sparkapital förutom första linan och tids nog kommer det släppa.
► Formen vacklar för Linköping trots att vinsterna kommer. Defensiven börjar se mer och mer skakig och osäker ut än vad den gjorde under inledningen av säsongen. Sist två insläppta mål mot Timrå, tre dessförinnan mot Färjestad och hela fyra mot Mora i matchen innan dess. 
Av lagets totalt femton insläppta mål har nio kommit i dom tre senaste matcherna.
► Skellefteå gör mycket mål. Trots att laget inte fått igång alla spelare i SHL dundrar laget stenhårt vidare i Champions Hockey League. I den turneringen svarade Skellefteå för att göra tjugosju mål på sex gruppspelsmatcher och nätet hittades omvartannat. 
I SHL är målfabrikationen tjugotvå på nio matcher vilket är tionde flest med en eller två matcher mindre spelade än övriga lag.
► I mötena mot Linköping har Skellefteå en stark förmåga att lösa flertalet mål. Av lagens fem senaste möten har Skellefteå gjort minst tre mål i tre av dessa matcher. 

Vad talar emot:
► Det är inte för intet som Linköping toppar SHL. Med ynka femton insläppta mål och sju vinster av nio möjliga har T. Jonsson verkligen fått ut max av sitt manskap. Formen är god och självförtroendet är verkligen på topp.
► Formen hos Skellefteå. Tre raka förluster i SHL och nollade senast mot Djurgården trots 41 skott på mål. Självförtroende glimtar inte hos västerbottningarna och det går troll för vissa spelare att börja producera.
Inte blir det bättre när Skellefteå bara har gjort tre mål eller fler i ett av lagets åtta senaste besök.

Det börjar bli en måstematch för T. Samuelsson. Han måste börja få ut mer av hela laget om han ska få ha kvar jobbet. 
Matchen senast var ett steg i rätt riktning trots att målen uteblev. Lite medstuds kommer det att vända för laget. 
Det är en passande uppgift att åka till serieledarna och vara underdogs. Något som gör att Skellefteå inte har något att förlora då formen redan är svag och målskyttet inte levererar. 
Ska det bli tre poäng måste Skellefteå göra minst tre mål under ordinarie tid. 

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback