Reklam

Lindlöven - Malung: 1

2 december 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
2 dec 2018 at 11:32 (Uppdaterad 2 dec 2018 at 18:34) 02/12
58
0
Chans (1-X-2): 60-18-22%
Spelvärde: 115,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Lindlöven har varit en av säsongens stora besvikelser såhär långt, men idag måste man börja vinna. Man gästas av Malung och på förhand ser väl uppgiften rätt så lämplig ut. Det är tre poäng som räknas helt enkelt.

Lindlöven var tippad av många uppe i toppen av den västra serien, men man har varit en stor besvikelse.  Jusst nu ligger man på plats åtta i serien av tolv, vilket i nuläget inte ger dem ett speciellt bra läge inför fortsättningsserien. Det gäller nu att man plockar så många placeringar som möjligt inför avslutningen ifall man vill skaffa sig ett bättre. Det känns dock som att laget underpresterat lite och segern senast borta mot Köping kanske var starten på något bra. Malung har gjort det bra som nykomlingar och jag har talat gott om dem. Vi har använt dem många gånger i våra speltips och den här gången väljer vi att gå emot och hoppas att magkänslan är på rätt ställe. Lindlöven ska vara bättre i grunden och idag håller man favoritskapet intakt.

Talar för spelet

  • Lindlöven är ett lag som har högre ambition om sig själva än vad Malung har. Det säger så inte så mycket om lagets prestation, men målsättning brukar vara en rätt tydlig bild på var lagen vill stå.
  • Hemmalaget har spelat bra i sina bästa stunder, men har underpresterat rakt igenom. På pappret ett klart bättre lag än vad tabellen visar.
  • Niklas Lihagen har varit borta ett tag, men ska idag göra comeback. Lagets bästa och viktigaste spelare utan tvekan.
  • Revansch och motivation. De måste börja plocka poäng nu och segern senast var en riktigt bra insats rakt igenom.

Talar emot spelet

  • Lindlövens förmåga att vara som sämst när det gäller. Man har under säsongen ett par riktigt tråkiga tapp och förluster där man egentligen borde åkt ifrån med tre poäng.
  • Malung gör sällan en dålig match.

Jag tror segern senast var vändningen för Lindlöven. Man kanske inte är så bra som alla förutspådde innan säsongen, men man är definitivt bättre än tabellen visar. Lihagen tillbaka och jag spelar Lindlöven att vinna under ordinarie tid till oddset 1.92 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback