Reklam

Lindlöven - Arboga: 1

7 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
7 nov 2018 at 09:23 (Uppdaterad 8 nov 2018 at 21:10) 07/11
77
0
Chans (1-X-2): 52-21-27%
Spelvärde: 111,80%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-5
Bethard Spela nu hos Bethard
Nu är hockeyettan igång igen på allvar efter det lilla uppehållet. Lindlöven tar idag emot Arboga i ett hett derby där det gäller för hemmalaget att haka på lagen ovan dem i tabellen. Jag tror man har goda möjligheter att lyckas med det.

Börjar med att be om ursäkt för om det ser lite knepigt ut idag på sajten och kanske dtta speltips. Vet inte vad som har hänt. Lindlövens säsong har väl inte riktigt varit som man tänkt sig. Lagbygget har väl inte riktigt klickat även fast man på pappret har ett ganska starkt lag. De senaste veckorna känns det dock som att man är på rätt väg och trots förlusten senaste mot Tranås så gjorde man en helt okej match där man tyvärr tappade 2-1 ledningen med bara två minuter kvar till en förlust. Idag väntar Arboga som gjort en klart bättre säsong än förväntat. Mycket tack vare dera starka nyförvärv. Man kommer ifrån en stark seger i derbyt mot Köping och det var också lagets första match utan Conny Strömberg som nu lämnat. Ett klart avbräck på sikt såklart. I matchen mot Köping var man delvis utspelade och jag blir absolut inte förvånad ifall det tar ut sin rätt idag. Lindlöven är bättre än vad tabellen visar och oddset är bra.

Talar för spelet

  • Hemmaplan. Lindlöven har alltid varit starka på hemmaplan och i ett derby är det klart att det är viktigt.

  • Lindlöven har underpresterat samt Arboga överpresterat? Finns iallafall mer att hämta ifrån Lindlöven.

  • Arboga saknade viktiga pjäser senast, saknas idag också?

Talar emot spelet

  • Lindlöven har inte varit så bra som man kanske velat. Höjer man sig inte til den nivå man borde spela på så får dem problem mot ett ibland ganska vasst Arboga.

  • Alexander Kovalonok. En ruskigt duktig spelare som har en förmåga att avgöra matcher på egen hand.

Jag tycker oddset är högt. Lindlöven ska vara bättre och har högre ambitioner än Arboga. Jag testar Lindlöven att vinna under ordinarie tid til oddset 2.15 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback