Reklam

Levante - Valencia: Över 2,5 Mål

Matchcenter
2 september 2018 at 12:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Ciudad de Valencia    Javier Estrada
2 sep 2018 at 11:13 (Uppdaterad 2 sep 2018 at 13:55) 02/09
21
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 103,17%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Söndagen inleds på Estadio Ciudad de Valencia där det spelas derby mellan Levante och Valencia. Det brukar bli bra drag kring dessa matcher och det tror jag innebär högt tempo på planen med många chanser åt båda håll. Vi borde få se minst tre här!

Levante har inlett säsongen på ett godkänt vis med en seger och en förlust efter två omgångar. Tung seger i premiären borta mot Betis (3-0) men sedan fick de se sig besegrade av Celta Vigo (1-2) på hemmaplan. Mot Betis fick vi se ett väldigt defensivt Levante som i stort sett parkerade bussen och gav sig iväg när tillfälle gavs. Mot Celta Vigo var det ett mer offensivt spel från Levante och jag tror vi får se mer av den varan idag. Detta är ett derby och inför de egna fansen så tror jag knappast att hemmalaget spelar något handbollsförsvar. Det borde ge oss en trevlig matchbild.

Valencia har inte alls fått något smakstart på den här säsongen då laget endast samlat på sig en poäng efter två spelade omgångar. Tuff premiär mot Atletico Madrid (1-1) förvisso men insatsen borta mot Espanyol (0-2) senast var inte alls bra. Valencia släppte till många lägen och det såg virrigt ut i försvarsspelet. Offensivt finns det en otrolig tyngd i detta Valencia men defensivt så tycker jag att det finns frågetecken. Gabriel håller ingen högre klass enligt mig och det kommer nog ta tid för honom att spela ihop sig med Diakhaby nu när Garay inte är med.

Vi plockar över 2,5 mål här till 1,81 hos Bethard!

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback