Reklam

Levante - Sevilla: Över 5 Kort

Matchcenter
23 september 2018 at 12:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Ciudad de Valencia    Guillermo Cuadra
23 sep 2018 at 10:31 (Uppdaterad 23 sep 2018 at 21:37) 23/09
22
0
Chans: 52%
Spelvärde: 102,70%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Vi sparkar igång söndagens La Liga kring lunchtid där Levante tar emot Sevilla hemma på Estadio Ciudad de Valencia. Jag förväntar mig en match i högt tempo och en hel del heta känslor.

Två lag som inledde säsongen på bästa tänkbara vis, med en varsin seger, men efter detta har det gått betydligt tyngre. Levante har endast plockat en poäng på de tre senaste matcherna och samma melodi är det hos gästande Sevilla. Vi kan nog därför förvänta oss två lag som vill väldigt mycket och därav tror jag det kan bli mer kamp än skönspel. Levante spelar en ganska fysisk fotboll och det tror jag kan passa väldigt bra för kortspelet. Sevilla inte alls lika fysiska men det brukar bli frustrerat när de möter den här typen av lag, vilket vi inte minst såg senaste mot Getafe. Så jag tror att vi kan få se en del heta känslor här.

Domare i den här matchen är Guillermo Cuadra Fernandez, som faktiskt gör sin debutsäsong i La Liga. En match har han hunnit med så här långt och det var mötet Girona - Valladolid, där han kastade upp det gula kortet vid två tillfällen. Ingen bra uppvärmning inför detta kanske men det mötet var otroligt händelsefattigt med ett Valladolid som ställde upp sig i ett handbollsförsvar. I den typen av matcher blir det sällan många varningar. Här kommer det vara betydligt hetare känslor och svänga mer i matchen.

Över 5 kort spelas till 1,975 hos Bet365 och vi plockar således tillbaka insatsen om det stannar på exakt fem kort.

/[email protected]

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback