Reklam

Levante - Las Palmas: Över 2,5 Mål

Matchcenter
8 april 2018 at 12:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Ciudad de Valencia    David Fernández
7 apr 2018 at 23:20 (Uppdaterad 8 apr 2018 at 14:00) 07/04
56
0

Chans (över-under): 52-48%
Spelvärde: 104,52%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Lunchmatch från La Liga under söndagen och en mycket viktig sådan då Las Palmas gästar Levante på Estadio Ciudad de Valencia. Det är endast seger som gäller för Las Palmas och därmed borde vi få en öppen matchbild med förhoppningsvis ett gäng mål.

Levante har inte haft någon rolig säsong så här långt då laget placerar sig på en 17:e plats i tabellen med 28 inspelade poäng. De ligger dock ovanför nedflyttningsstrecket och här har de en jättechans att ta ett ordentligt kliv mot förnyat kontrakt. Vi lär därför få se ett offensivt Levante i den här matchen som inte nöjer sig med annat än en trepoängare. De har ett ganska tufft spelschema i slutet av säsongen så visst är detta en nyckelmatch även för dem. Målskyttet har inte varit det bästa den här säsongen med endast 26 mål framåt men de har ändå nätat i fyra raka matcher och vi ska komma ihåg att det är en av ligans sämsta försvar som nu väntar. Det finns dock risk för att Levante blir lite väl offensiva och försvarsspelet har inte varit det bästa på hemmaplan under säsongen. Räknar vi med ligan och två cupmatcher så har de släppt in mål i 14 av 17 hemmamatcher.

Las Palmas har precis som Levante haft en trög säsong då ölaget placerar sig som nästjumbo i tabellen med blott 21 poäng på kontot. Med sju poäng upp till säker mark, och endast åtta omgångar kvar av säsongen, så gäller det verkligen att sätta nosen först och plocka segrar. Speciellt mot en bottenkollega som Levante. Därför kan vi nog även förvänta oss ett offensivt bortalag i den här matchen och är det något som Paco Jemez gillar så är det offensiv fotboll. Han lär kasta loss här och då borde vi få en matchbild som passar överspelet väldigt bra. Sen är inte Las Palmas särskilt vassa när de kommer till avgörande lägen men de kompenserar det med ett uruselt försvarsspel. Till den här matchen saknar de dessutom avstängda mittbacken Ximo Navarro, vilket är ett blytungt avbräck. Med Bigas på skadelistan lär David Garcia få en plats i startelvan och han håller ingen vidare klass. På de sex matcher han spelat denna säsong så har Las Palmas släppt in 19 mål, vilket inte är några tillfälligheter.

Talar för spelet:

  • Levante kan ta ett stort kliv mot förnyat kontrakt vid seger här och lär absolut inte nöja sig med annat än tre poäng. Det borde ge oss ett offensivt upplägg från hemmalaget.
  • Inte heller Las Palmas kan nöja sig med annat än tre pinnar. Det är just nu sju poäng upp till säker mark och nu har de ett gyllene tillfälle att krympa det avståndet. Det lär bli offensivt från tränare Jemez.
  • Las Palmas saknar mittback Ximo Navarro och det är ett blytungt avbräck för det defensiva. Han har saknats sju matcher denna säsong och samtliga har klivit över 2,5 mål.
  • Levante har en tendens att bli lite väl offensiva inför de egna fansen. De har nämligen släppt in mål i 14 av 17 hemmamatcher denna säsong

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback