Reklam

Levante - Espanyol: Över 2,25 Mål

Matchcenter
11 januari 2018 at 19:30 - Fotboll, Spanien - Copa del Rey
Estadio Ciudad de Valencia
11 jan 2018 at 17:44 (Uppdaterad 11 jan 2018 at 21:20) 11/01
24
0

Chance (over-exact-under): 34-34-32%
Spelvärde: 104,38%
Lägsta spelbara odds: 1,94
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Levante och Espanyol gör upp om avancemang i Copa del Rey då de drabbar samman på Estadi Ciutat de València i afton. Espanyol måste för en gångs skull spela anfallsspel på bortaplan och då tror jag vi kan få se en underhållande match med ett gäng mål.

Levante har inte haft någon större lycka i La Liga den här säsongen då laget placerar sig på en blek 16:e plats i tabellen, endast tre pinnar till godo på Alaves under strecket. Därför borde man ha fokus på helgens ligamatch mot Celta Vigo och det kan vi även se på dagens matchtrupp. Tränare Muniz väljer nämligen att vila Doukoure, Postigo, Pedro Lopez samt Luna i kvällens match, vilket endast är defensiva avbräck. Offensivt ser det riktigt bra ut där både Morales, Campana och Bardhi är tillbaka efter att ha missat förra helgens ligamatch mot Barcelona (0-3).

Espanyol har precis som Levante gått trögt den här säsongen men laget är ändå på väg uppåt i tabellen efter två raka ligasegrar på kontot. Espanyol på bortaplan brukar i regel innebär ett extremt defensivt spel, vilket vi även fick se i senaste ligamatchen mot Malaga (1-0). Nu är det dock inte tre poäng på spel utan avancemang i cupen, då har man inte råd att spela på det sättet. Espanyol måste in med minst två mål för att avancera och därför förväntar jag mig att Quique Sanchez Flores kastar loss lite och satsar framåt, för en gångs skull. Hos gästerna stryker vi defensiva mittfältaren Victor Sanchez men framåt i planen ser det riktigt bra ut.

Talar för spelet:

  • Espanyol är oftast väldigt defensiva på bortaplan men måste nu chansa framåt efter 1-2 i baken från första mötet.
  • Flera defensiva avbräck hos hemmalaget då varken Doukoure, Postigo, Pedro Lopez eller Luna kommer till spel.
  • Så länge vi inte har 1-2 på resultattavlan så måste något av lagen satsa framåt. Det borde innebära en öppen matchbild.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback