Reklam

Levante - Deportivo Alavés: Över 2,5 Mål

Matchcenter
30 september 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Ciudad de Valencia    Mario Melero
30 sep 2018 at 16:47 (Uppdaterad 30 sep 2018 at 19:08) 30/09
23
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 102,85%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Levante och Alaves gör upp om tre pinnar på Estadio Ciudad de Valencia under söndagskvällen. Vilket lag som lägger beslag på poängen vågar jag inte sia om men jag tror helt klart på en underhållande match med många mål.

Levante inledde säsongen på ett riktigt bra vis då laget besegrade Betis (3-0) på bortagräs med klara siffror. Inget resultat som speglade matchbilden direkt men fotboll handlar om att göra mål och Levante var sylvassa i kontringsspelet. Men efter den vinsten har Levante en inspelad poäng på de fem senaste omgångarna, och ett försvar som släppt in hela 13 mål. Något större fokus på det defensiva tror jag dock inte att det blir här. Levante har förmodligen ingen större respekt för Alaves och lär nog tåga på i det offensiva i vanlig ordning. De har trots allt gjort fem mål på tre hemmamatcher så den biten är det inget större fel på. Hemmalaget har Vukcevic avstängd men i övrigt inga större avbräck i truppen.

Alaves har fått en pangstart på säsongen då laget placerar sig på en femteplats i tabellen med 11 inspelade poäng. Detta efter tre vinster, två kryss samt en förlust. Ett väldigt hårt jobbande lag i defensiven men sedan Abelardo tog över så har de även tagit stora kliv i den offensiva biten. De är inte alls rädd för att trycka på framåt när chanserna ges och just idag så tror jag det kommer dyka upp många sådana tillfällen. Levante är ett lag som spelar väldigt offensivt på hemmaplan och då tror jag att Alaves kommer dansa med i den taktiken. Det kan bli en del rotation i elvan för gästerna men de har en bred trupp så det spelar ingen större roll.

Levante har tre raka hemmamatcher med över 2,5 mål och när just Alaves kommer på besök så tror jag på ett fjärde målkalas. Unibet erbjuder 1,87 och det tas med en insats strax över medel.

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback