advert

Leksand - Västerviks IK: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
13 december 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
12 dec 2017 at 20:49 (Uppdaterad 13 dec 2017 at 21:15) 12/12
65
0

Chance (1-X-2) including handicap: 58-0-42%
Spelvärde: 111,94%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 5-3
10Bet Spela nu hos 10Bet
Ett av seriens bästa hemmalag möter seriens sämsta bortalag. Leksand är dessutom rejält revanschsugna efter att ha förlorat två raka matcher och tappat mark på topplagen.
Senast Leksand mötte Västervik blev segersiffrorna 6-1 på bortaplan till dalmasarnas fördel. Ett kanonläge för leksingarna att åter genomföra den bedriften.

Vad talar för:
► 
Hemmaspelet vs bortaspelet. Leksand är seriens femte bästa hemmalag med sju segrar på tolv hemmamatcher. Av dessa sju vinster har tre matcher varit med två mål eller fler.
Nu kommer laget dessutom till spel med två snöpliga hemmaförluster efter övertid/straffar.
Västervik är seriens sämsta bortalag. Sex poäng av trettiosex möjliga och ynka två segrar på resande fot. 
Segern över Björklöven på bortaplan senast var lagets första på fem försök.
► Topplaget Leksand är ett mycket bättre lag än sina gäster. Det skiljer nio poäng mellan lagen efter tjugofem omgångar och Leksand måste börja vinna igen för att haka på topplaget. 
Lägg därtill att skadefronten ser otroligt mycket bättre ut för hemmalaget.
► Offensiva styrkor i Leksand mot ett svagt försvarsspelande Västervik. Sextiosju mål gjorda mot sextiofem insläppta. Femte flest framåt mot sjunde flest insläppta. 
Inbördesmöten. Lagen har mötts en gång  under säsongen och där visade Leksand en markant klasskillnad och krossade Västervik med 6-1 på bortaplan. Ett rejält mentalt övertag att ta med sig till matchen.

Vad talar emot:
► 
 Leksand's form. Den är oroväckande med två raka förluster i både serien och på hemmaplan. Medan Västervik har tre raka segrar mot starkt motstånd, Björklöven, Timrå och BIK Karlskoga.
► Ett av seriens svagaste powerplay-lag mot ett av seriens bästa boxplay-lag. Leksand har knappt 14% i utdelning medan Västervik är andra bäst i boxplay med nästan 86%. Det gäller för Leksand att spelet fem mot fem fungerar.

Det ska vara skillnad mellan lagen. Man möter nu ett mycket svagare motstånd som kan ha fått övertro på sig själv efter insatserna i dom tre senaste matcherna. 
Nu är det ett ypperligt tillfälle för hemmalaget att vända trenden inför hemmapubliken när Lucia-erbjudandet för publiken äger rum i Tegera Arena efter fem dagars vila och det kommer sannolikt vara utsåld salong.

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback