Reklam

Leksands - Roegle: 1

Matchcenter
18 februari 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
15 feb 2020 at 10:01 (Uppdaterad 18 feb 2020 at 21:12) 15/02
23
0
Chans (1-X-2): 30-19-51%
Spelvärde: 118,50%
Lägsta spelbara odds: 3,33
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-5
Betsson Spela nu hos Betsson
SHL

Leksand är avsågade. De kan inte längre klara sig kvar utan kval men helt ärligt har inte det känts aktuellt under hela säsongen. De är ett av de två sämsta lagen och ska kvala neråt. 

Deras kvarvarande matcher är dock inte betydelselösa. Jag tror helt ärligt att Björklöven kommer ta sig upp i SHL i år. Det vill säga, man vill inte möta dem och man får nog räkna med att de vinner den Hockeyallsvenska finalen. Således, det kan vara bra att inte sluta sist i SHL.

Luktar rejäla insatser på Leksand framöver

Ulf Samuelsson har knappast fått någon sprudlande fart på laget än så länge och jag kan ju säga att jag är lite tveksam till hans kunskaper som huvudtränare. Som motivator däremot, åtminstone kortsiktigt, kommer han fungera bra. Han kommer vara under skinnet på spelarna och kräva bra insatser hela tiden. Det gör att Leksand känns ganska rimliga att spela på just nu, särskilt på hemmaplan där stödet alltjämt är bra. Publiken har räknat med att ha sitt lag i botten den här gången så det är ingen panik.

Rögle är seriens bästa bortalag. Det bland annat gör dem till tveklös och klar favorit här, men jag tycker de är för stor favorit. Jag tycker inte man kan avfärda Leksand på det sätt man gör här på oddsen.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback