advert

Leksand - IF Troja/Ljungby: 1 (0-1)

Matchcenter
21 december 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
21 dec 2017 at 00:29 (Uppdaterad 21 dec 2017 at 21:32) 21/12
60
0

Chance (1-X-2) including handicap: 55-23-22%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-1
Betway Spela nu hos Betway
Tabelltvåan Leksand gästas av nästjumbon Troja/Ljungby, En match som på förhand bara ska kunna sluta på ett sätt.
Det sätter är även jag inne på och jag menar att dalmasarna vinner med minst två puckar. Hemmaplan och revanschlust sedan bottennappet mot Björklöven får bortasvaga smålänningar svara på.

Vad talar för:
► Tabelläget. Det säger en hel del. Leksand ligger tvåa med fyrtioåtta poäng efter tjugoåtta omgångar. Troja/Ljungby ligger näst sist med trettiofyra poäng på lika många spelade matcher. 
► Formstarkt Leksand i hemmaborgen. Två raka segrar och poäng i NIO raka hemmamatcher. Varav sju segrar! Av dessa sju segrar har det blivit vinst med minst två mål i fyra.
► Troja/Ljungby är inget bortalag. På fjorton bortamatcher har laget bara vunnit fem. Fjorton inspelade poäng och seriens elfte bästa bortalag. 
Seriens sjätte starkaste offensiv mot seriens tredje svagaste defensiv. Leksand gör väldigt mycket mål och släpper in lite. Troja/Ljungby är tvärtom och gör relativt lite mål förhållandevis mot vad laget släpper in.
► Seriens sämsta lag i powerplay möter seriens andra bästa lag i boxplay. Det bådar inte gott för ett lag som i normala dagar har svårt att göra mål på bortaplan.

Vad talar emot:
► Troja/Ljungby har på sina nio förluster på bortaplan förlorat med minst två mål i fyra matcher. Laget stretar oftast emot bra på resande fot.
► Leksand kommer till spel med en riktigt tung förlust i bagaget. Trettiosex skott på mål och inget i mål mot Björklöven medan det blev fyra i baken. Troja som samtidigt kommer från två imponerande segrar kan störa ordentligt.
Offensiven från bortalaget är stekhet. Fjorton mål på två matcher skojas inte bort. Åtta på Västervik på bortaplan och sex hemma mot BIK Karlskoga.

En nyckelmatch för framförallt Leksand som har goda chanser att ta in poäng på serieledande Timrå som tappade poäng mot Pantern. Vid tre poäng är laget bara ett poäng bakom serieledningen och det är en morot som heter duga.
Leksand är ett mycket bättre och starkare hockeylag. Med hemmaplan dessutom ska det bli en bekväm seger!

  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback