Reklam

Leksand - Djurgårdens IF: 1

Matchcenter
23 januari 2020 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
18 jan 2020 at 09:24 (Uppdaterad 23 jan 2020 at 21:17) 18/01
25
0
Chans (1-X-2): 39-20-41%
Spelvärde: 111,15%
Lägsta spelbara odds: 2,56
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-4
Betsson Spela nu hos Betsson
SHL

Jag förstår det faktiskt inte. Jag förstår inte vad de som sätter oddsen vill med det de gör. En professionell person skulle titta på siffrorna, verkligheten, men precis som de allra flesta som spelar väljer de att titta på lagens namn istället för siffrorna och då blir inte oddsen korrekt. Jag tror personligen att spelbolagen hade tjänat mycket mer pengar om de lockat spelarna att spela ännu lite mer på lagen med stora namn genom att ha högre odds på dem.

För här är det självklart. Djurgården är absolut ingen självklar favorit i den här matchen. Oavsett vad tabellen säger och oavsett hur mycket Leksand sladdat senaste åren.

Leksand på hemmaplan: 20 poäng.

Djurgården på bortaplan: 18 poäng.

Faktiskt extra intressant det här. Leksand är absolut sämst i SHL på hemmaplan. Inget lag har samlat färre poäng på hemmaplan. 20 poäng hemma för Leksand.

Djurgården är inte särskilt usla på bortaplan. De har fem lag bakom sig i den kategorin.

Men hemmaplansfördelen är så vansinnigt stor i SHL att seriens sämsta lag, totalt sett och på hemmaplan, ändå tar fler poäng hemma än vad ett mittenlag som Djurgården tar på bortaplan.

Finns det några hakar? Några ytterligare parametrar?

Hemmaplan betyder enormt mycket i SHL

Nej, det gör det inte. Det är alltid så här. Folk skiter i hur mycket hemmaplan betyder och vill spela på det bättre laget istället, i stort sett oavsett odds.

Det enda jag känner är att Leksand är rätt krampaktiga just nu medan Djurgården, även om poängskörden inte visar det, kanske är lite på gång. Därför gör jag Djurgården till någon procents favorit här men i princip 50/50 och 2,85 på Leksand är ett odds som man inte kan låta bli.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback