Reklam

Leicester - Newcastle: 1

Matchcenter
12 april 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
King Power Stadium    Chris Kavanagh
12 apr 2019 at 10:18 (Uppdaterad 12 apr 2019 at 22:54) 12/04
20
0

Leicester vann senaste mötet mot Newcastle på St James' Park. Då med Claude Puel som tränare.

Chans (1-X-2): 60-15-25%
Spelvärde: 101,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Sedan Brendan Rodgers tog över har det gått betydligt bättre för Leicester. Leicester har bara missat 3 poäng under Brendan Rodgers ledning. Det började med en förlust mot hemmastarka Watford som inte har förlorat hemma sedan 26:e december.
  • Sedan Claude Puel fick gå har Leicester blivit en stark kandidat till att ta en Europa League placering. 
  • Leicester har en betydligt starkare trupp än gästande Newcastle med spelare som landslagsmittbacken Maguire, Maddison på mittfältet och Vardy som säsong efter säsong bara fortsätter att ösa in mål. Det verkar som att tränarbytet hade en positiv effekt på Vardy's målproduktion då han gjort 6 mål på de senaste 5 matcherna.
  • Newcastle förlorade senast hemma mot Crystal Palace med 0-1 och jagar poäng för att hålla sig kvar i Premier League, vilket inte ska vara någon fara. Newcastle har betydligt lättare motstånd i senare delen av säsongen att plocka poäng för att säkra kontraktet. 

Håll koll på liveodds listan för att se vilket spelbolag som har bäst spelvärde. Tryck på det högsta oddset och skapa ett konto för att vara säker på att du får högsta möjliga utbetalning vid en eventuell vinst.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback