Reklam

Leicester - Manchester City: (AH: -1,5) 2

Matchcenter
22 februari 2020 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
King Power Stadium    Paul Tierney
21 feb 2020 at 14:29 (Uppdaterad 22 feb 2020 at 20:22) 21/02
25
0
Chance (1-X-2) including handicap: 60-0-40%
Spelvärde: 118,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-1
Unibet Spela nu hos Unibet
Tvåan och trean i tabellen möts här under lördagskvällen, men luras inte av tabellen. Det här kan mycket väl rinna iväg till gästernas fördel. Leicester har mycket att bevisa.

0-0 mot Wolves senast, 2-2 mot Chelsea och torsk med 1-2 mot Aston Villa. Där har vi Leicesters tre senaste matcher och hur man än vänder och vrider på det här så landar jag i att det är ett lag med nedåtgående formkurva.

Faktum är att Leicester bara vunnit två matcher på sina 8 senaste. Man besegrade West Ham med 4-1 strax innan jul, och därefter en knapp och inte alls given seger mot Brentford i cupen.

Nu ställs man mot Manchester City och en Pep Guardiola som vill visa att laget minsann är bättre än vad förlusterna mot Liverpool och United visade.

City har haft ett tufft spelschema men samtidigt roterat väl och lär vara bra förberedda till den här bortamatchen.

Offensivt skickliga City kommer bli ett bekymmer för Leicester

Något som kan bli bekymmersamt för Leicester är att defensiven inte varit helt gjuten. Man släpper inte in speciellt mycket mål, men man släpper in kontinuerligt. Bara två gånger har man lyckats hålla nollan de senaste 11 ligamatcherna.

Mot ett så offensivt skickligt lag som City kan det bli stora problem. Kommer Pep igenom en gång blir det snabbt fler...

Leicester är inte oävna offensivt men jag tror som sagt det blir väldigt tufft här. Utgångstipset blir att City vinner med 3-1. Det kan bli en svängig och trevlig tv-match oavsett lagsympatier.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback