Reklam

Leicester - Liverpool

2 februari 2016 at 21:45 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Målkalas i Leicester?

Innan säsongen var det nog ingen som kunde tro att Leicester skulle ligga på en första plats i Premier League med 23 omgångar spelade. Medan Leicester var nederlagstippade trodde de flesta att Liverpool skulle kunna vara med och tampas om den där fjärde Champions League platsen men i dagsläget har man hela åtta poäng upp till Tottenham på fjärde platsen.

I och med intåget av Jurgen Klopp som ny tränare i Liverpool verkar det som att man mest vill använda resterande del av säsongen åt att göra Klopp varm i kläderna så att man verkligen kan satsa på en framgångsrik 2016/17 säsong.

Efter det att Klopp kom in som tränare för ungefär två månader sedan har spelet stundtals sett riktigt bra ut, man spelar en klassisk tysk fotboll med hög press, mycket springande och ett enormt tempo. När man får det att stämma är det få lag som kan hänga med. Däremot märker man att spelarna inte riktigt är inkörda i Klopps nya system och när första pressen misslyckas är det ofta fri gata för motståndarna.

Leicester som överraskat samtliga Premier League fans i år är väldigt giftiga på sina kontringar med framförallt Vardy som anfallare som fullkomligt öst in mål. Man har ett passningsskickligt lag och en strategi som gör att jag tror att man kommer kunna spela sig ur Liverpools första press och sätta Vardy och Mahrez i farliga omställningsmöjligheter.

Vårt spel

Jag har valt att spela över 2.5 mål som just nu står till 2.06 på Unibet. Jag tror att Leicester kommer att få mycket chanser genom Liverpools våghalsiga försvarsspel samtidigt som Liverpool varit riktigt heta framåt de senaste matcherna.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback