Annons

Leicester City - Manchester United: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
1 september 2022 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
King Power Stadium    Craig Pawson
30 aug 2022 at 14:40 (Uppdaterad 1 sep 2022 at 22:52) 30/08
16
0

Premier League - omgång 5

Chans (1-X-2): 20-25-55%
Spelvärde: 115,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
Bethard Till Bethard
Odds och speltips inför mötet på King Power Stadium mellan Leicester - Manchester United i den femte omgången av Premier League 2022/23.

Leicester sist i tabellen!

1 poäng har The Foxes skrapat ihop på de fyra inledande matcherna Premier League 2022/23. De ligger på sistaplats i tabellen och det ser inte särskilt ljust ut för klubben. Under sommaren har de inte förstärkt truppen utan istället nedmonterat den. Senast att lämna laget var Wesley Fofana som blev klar för Chelsea i dagarna. Det ryktas även ihärdigt om att Maddison är på väg bort. Inte det bästa läget för Brendan Rodgers att vända på skutan då det blir tufft att få in nyförvärv med tanke på det prekära läget i tabellen och att stjärnorna försvinner en efter en.

United med två raka vinster!

United gjorde en bra match mot Liverpool och var värdiga vinnare. Jag tycker inte att segern mot Saints i helgen var lika självklar där de aldrig fick det att flyta offensivt och det såg periodvis ut som att de skulle kunnat lämna planen med ett kryss, men likväl blev det tre poäng och lagets första bortavinst efter sju raka nederlag. Målet gjordes av Bruno Fernandes. Försvarsmässigt ser det ut som att ten Hag har hittat sitt mittbackspar i Varane-Martinez som båda gjorde en fin insats. Mittfältet lär få sig en kvalitetshöjning när Casemiro spelar in sig i laget.

Leicester fem senaste:

Chelsea – Leicester, 2-1

Stockport County – Leicester, 0-1

Leicester – Southampton, 1-2

Arsenal – Leicester, 4-2

Leicester – Brentford, 2-2

Manchester United fem senaste:

Southampton - Manchester United, 0-1

Manchester United – Liverpool, 2-1

Brentford - Manchester United, 4-0

Manchester United – Brighton, 1-2

Manchester United – Rayo Vallecano, 1-1

Mitt speltips Leicester - Manchester United

Ett Leicester under isen mot ett pånyttfött Manchester United ska vara ett lätt byte för ten Hag och co. Jag ser inte att den nedåtgående spiralen för The Foxes tar slut än på ett tag. Om de ska börja vinna matcher igen krävs det att de rustar upp truppen och eventuellt även byter tränare, för projektet med Rodgers känns trött och utdaterat. United får dock se upp med Maddison som alltid är livsfarlig med bollen på offensiv planhalva. Men ensam vinner han inga matcher. Oddset för att det röda laget från Manchester vinner är riktigt fina och tvåan känns stensäker.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback