Reklam

Leicester City - Manchester United: 2

Matchcenter
16 oktober 2021 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
King Power Stadium    Craig Pawson
14 okt 2021 at 16:54 (Uppdaterad 16 okt 2021 at 17:56) 14/10
24
0
Chans (1-X-2): 20-30-50%
Spelvärde: 106,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 4-2
Betsafe Spela nu hos Betsafe

Vi är vid det här laget vana med att se Leicester etablera sig i toppen tidigt av säsongen. Premier League 2021/22 har de inlett riktigt svagt. Anledningen till detta är att deras försvar är rejält försvagat efter att Fofana skadade sig i Community Shield-mötet mot City och dessutom är även Evans out. In som ersättare hämtades Vestergaard från Southampton som inte har fungerat ihop med Söyüncü. På 7 matcher har de släppt in 12 mål. Spelaren som håller dem flytande för tillfället är deras anfallare Jamie Vardy som redan nätat 6 gånger. Oroväckande är att de inte vunnit i sina tre senaste hemmamatcher.

United har precis som sina motståndare på lördag inte imponerat i de senaste matcherna och sett skakiga ut. Inte blir det bättre av att deras mittbackar Maguire-Varane är out p.ga skada. Men trots den tveksamma formen hänger de på de övriga lagen i toppen av tabellen. Solskjaer har ett av ligans bästa anfall till sitt förfogande där Ronaldo har fått dragit det tyngsta lasset och gjort mål i nästan varenda match han spelat sen han kom tillbaka. Men Solskjaers största problem blir att lösa de defensiva bitarna då ansvaret faller på Lindelöf och Bailly som bildar mittbackspar för första gången den här säsongen.

Se fler odds och marknader om matchen i vårat matchcenter!

Jag tippar att United vinner mötet, för även om deras form är något nedåtgående de senaste omgångarna har Leicester varit bedrövliga och bara mäktat med en vinst på deras senaste sju matcher(i ligacupen mot Millwall). Solskjaer och co har alltid Ronaldo att luta sig mot om det skulle bli så att matchen står och väger. I Manchester-lagets favör är även deras bortafacit då de inte förlorat på 29 matcher.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback