Annons

Leicester City - Manchester City: Båda lagen gör mål: Ja - Speltips & Rekar

Matchcenter
29 oktober 2022 at 13:30 - Fotboll, England - Premier League
King Power Stadium    Robert Jones
28 okt 2022 at 11:37 (Uppdaterad 29 okt 2022 at 15:21) 28/10
9
0

Premier League - omgång 14

Chans: 65%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-1
Bet365 Till Bet365
Speltips på mötet mellan Leicester City - Manchester City som spelas på King Power Stadium, lördag, 29/10/22.

Leicester är på rätt väg

Leicester City, som under många säsonger har varit ett lag för den övre halvan av tabellen, inledde spelåret förvånansvärt svagt. De låg länge sist i tabellen och det snackades om att klubben riskerade att trilla ur Premier League. Men efter en uppryckning med 3 vinster och en oavgjord på de fem senaste matcherna har laget lämnat jumboplatsen och befinner sig för tillfället ovanför strecket.

Leicesters stora problem denna säsong har varit försvarsspelet, men i de tre senaste har man hållit nollan. Brendan Rodgers verkar ha fått igång laget och i dagsläget ser det mycket ljusare ut än för ett par veckor sedan. Nu väntar dock tuffast möjliga motstånd när Manchester City kommer på besök.

Manchester City jagar förstaplatsen

Till skillnad från Leicester har City inlett säsongen starkt och jagar serieledarna Arsenal. I dagsläget skiljer det sig två poäng mellan de ljusblåa och Gunners, men det är det bara en tidsfråga innan Pep och hans gäng tar över förstaplatsen.

Även om Londonklubben har inlett starkt känns Manchesterlaget som det klart bästa i ligan. De är mest målfarliga i England med nytillskottet Haaland. Efter 11 omgångar har han gjort 17 mål och det kan inte vara höga odds på att han slår målrekordet i Premier League under en säsong. I matchen mot Leicester på lördag lär han bomba in ytterligare ett par baljor.

Leicester fem senaste:

Wolves – Leicester 0-4

Leicester – Leeds 2-0

Leicester – Crystal Palace 0-0

Bournemouth – Leicester 2-1

Leicester – Nottingham Forest 4-0

City fem senaste:

Dortmund – City 0-0

City – Brighton 3-1

Liverpool – City 1-0

FC Köpenhamn - City 0-0

City – Southampton 4-0

Mitt speltips Leicester – Manchester City

Leicester har hittat formen och börjat plocka poäng. Dessutom är man på hemmaplan. Jag tippar att de kommer att ha en del att säga till om i det tidiga lördagsmötet. Maddison har producerat sedan spelåret drog igång trots att resten av laget inte levt upp till förväntningarna. Gör han inte mål själv spelar han fram till medspelarna, däremot har "rävarna" defensiva problem, vilket passar Haaland utmärkt. Men Vardy och co brukar ställa till problem för City och jag tippar att det kommer trilla in en boll eller två bakom Ederson. Därför blir mitt speltips att båda lagen gör mål.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback