Reklam

Leganés - Villarreal: Över 5,5 kort

Matchcenter
16 september 2018 at 12:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Butarque    Pablo González
16 sep 2018 at 11:16 (Uppdaterad 16 sep 2018 at 13:55) 16/09
15
0
Chans: 55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Lunchmatch från La Liga som vi denna söndag hämtar från Estadio Butarque där Leganes tar emot Villarreal. Två lag som spelar en ganska fysisk fotboll och med viktiga poäng på spel så tror jag på mer kamp än skönspel.

Varken Leganes eller Villarreal har fått någon pangstart på den här säsongen. Leganes placerar sig som jumbo i La Liga med endast en poäng på kontot och precis ovanför hittar vi Villarreal med samma facit. Tidigt på säsongen förvisso men det gäller att plocka segrar nu och inte hamna mer på efterkälken. Jag tror vi får se två lag som verkligen går för seger här och det är något som helt klart gynnar kortspelet. Båda lagen spelar dessutom en ganska fysisk fotboll så jag tror det kommer smälla i duellerna här.

Vid visselpipan i den här matchen hittar vi Pablo Gonzalez Fuertes. Han gjorde sin debut i La Liga under fjolårssäsongen och hade där ett väldigt högt snitt på sex utdelade varningar per match. Han var även den domare som delade ut flest röda kort under säsongen. Den här säsongen har han endast dömt en match och det var ett ganska sömnigt möte mellan Alaves - Betis, där han trots allt delade ut fyra ostskivor. Jag förväntar mig betydligt hetare känslor nu och då tror jag även att vi får se minst sex kort i luften.

Över 5,5 kort spelas till 1,95 hos Unibet, där gula kort räknas som ett och rött kort som två. Maximalt antal kort per spelare är tre.

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback