Reklam

Lazio - Sassuolo

30 oktober 2016 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Lazio har bra form där man är obesegrade i de 5 senaste matcherna och gjort mål i alla. Samtidigt har det sett sisådär ut defensivt vilket jag tror Sassuolo med fin offensiv kan ta tillvara på, som i sin tur gör mål jämt. Båda målar!?

Senast tog Lazio en skön seger med 4-1 hemma mot Cagliari där man släppte in ett självmål i slutet, å andra sidan missade Cagliari en straff också så. Men offensivt gör man en väldigt bra match där alla 3 spelare längst fram får göra mål. Pratar såklart om trion Keita, Immobile och Felipe Anderson. riktigt bra kvalité på dessa herrar när det stämmer och det verkar det göra för stunden. Men defensivt har man lite problem ändå. Inte alls samma kvalité defensivt.

Och det beror mycket på att den enda riktigt bra spelare är skadad, nämligen De Vrij. Värsta avbräcket Lazio kan ha i princip. Defensive mittfältaren Biglia är frisk från skada men lär inte starta så det är ett avbräck också. Sen har man skador på backarna Bastos och Lukaku.
I Sassuolo har vi en offensiv tränare vid namn Di Francesco vilket märks på deras resultatrad där man har gjort mål i 11 raka matcher inklusive Europa League. Men det syns också defensivt då man släppt in mål i 6 raka matcher. Sassuolo är allt som oftast inblandade i matcher där båda lagen gör mål. Lär inte bli någon skillnad här tänker jag. Man lär gå framåt och man har vassa spelare där framme såsom Matri och Defrel för att nämna två.

Dock har man mittback Cannavaro skadad här vilket är ett stort avbräck. Ytterligare spelare borta är Magnanelli, Antei, Missiroli och Berardi. Såklart ett avbräck att Berardi fortfarande saknas men har också gjort ett bra tag och det märks inte av så nämnvärt mycket ska sägas.

Jag tror vi får se mål från båda lagen då båda saknar en viktig mittback samt spelar en rätt offensiv fotboll. Dessutom har det blivit svängigt mellan dessa lag senaste säsongerna, för i 4 av de 6 senaste mötena så har båda fått jubla. Tror på samma här idag. Båda lagen att göra mål finns till 1.80 hos Bethard vilket är ett bättre odds än Över 2.5 mål i nuläget. Svårt att se att något lag vinner med 3-0. Avanti!!
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback