Reklam

Lazio - Milan: Double chance: X2

Matchcenter
25 november 2018 at 18:00 - Fotboll, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Luca Banti
23 nov 2018 at 13:45 (Uppdaterad 25 nov 2018 at 19:58) 23/11
67
0
Chans (1-X-2): 30-40-30%
Spelvärde: 142,80%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 10/10
Hit/Miss: 1-1
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas

Både Lazio och Milan har gjort en bra höst i Serie A. Men, om lagen vill hänga på i toppen krävs det seger på Olimpico på söndagskvällen.

LÄGET I LAGEN

Lazio kommer till den här matchen med fem segrar på de sju senaste matcherna, men framför allt har de ljusblåa fått fart på målskyttet. I fyra av de sex senaste matcherna har man nämligen gjort två mål eller mer. Dock har man hittills under säsongen haft svårt mot topplagen med förluster mot Juventus, Napoli, Roma och Inter.

Milan har efter några aningen tyngre år så sakta börjat röra sig tillbaka mot toppen inom den italienska fotbollen. Med bara en poäng upp till Lazio på fjärdeplats och fyra upp till Inter på tredjeplats ska Gennaro Gattuso så här långt vara nöjd. Förvisso förlorade de rödsvarta hemma mot Juventus i sista Serie A-matchen innan Nations League-uppehållet, men innan dess stod man på tre raka segrar. 

MATCHBILDEN

En svårtippad match med tanke på att lagen är i stort jämbördiga i dagsläget. Dessutom känns det lite som att Milan kan ha någonting stort på gång den här säsongen. Scudetton lär man kanske inte ha någon chans på, men väl en tredjeplats. 

Däremot känns det inte som att Lazio kommer att kunna vara med och utmana i den absoluta toppen, då laget i stort sett bara vinner mot lag på den undre halvan av tabellen.

Tipset blir därför att Milan tar minst poäng här. Bäst odds för X2 hittar vi hos LeoVegas Sport som bjuder 2.04 gånger pengarna för den kombinationen.

Speltipset: X2 till 2.04 hos LeoVegas Sport

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback