advert

Lazio - Bologna

16 oktober 2016 at 17:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 14:57 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Lazio har börjat säsongen på ett positivt sätt utan att övertyga spelmässigt, men framåt är man giftiga. Man möter ett halvtaskigt Bologna som är klart sämre på resande fot, samt saknar flera ordinarie spelare. Klar fördel Lazio här.

Vi har ett Lazio som faktiskt överraskat såhär långt av säsongen. Man ligger på en 4e palts i ligan med 13 mål framåt på 7 matcher. 3 segrar på de 4 senaste matcherna med 8 mål framåt. En del i det hela är ju att Keita Balde nu återfinns i laget efter lite strul tidigare med klubben då han ville bort. Samtidigt så fortsätter Immobile göra sina mål. Tränare Inzaghi gillar att spela offensiv fotboll och på hemmaplan tror jag inget annat än att man vill vinna och man lär gå framåt.

Man saknar en del spelare i defensiven här. Målvakt Marchetti. Backarna Radu, Bastos och Basta men även superviktige defensive mittfältaren Biglia. Framåt så är alla friska och krya dock och man har Felipe Andersson, Immobile och Keita.
Motståndarna Bologna har inlett säsongen sisådär, visst har man tagit en del poäng. 3 segrar och 3 förluster samt 1 oavgjord match är deras facit. Spelmässigt har det inte varit något som imponerat direkt. Och man har släppt in en hel del mål på bortaplan redan, 9 stycken mål på 3 matcher. Man är ju klart sämre på resande fot ska sägas. man var riktigt dåliga senast hemma mot Genoa och förlorade med 0-1 i den matchen.

Men man fick också två röda kort i matchen så backen Gastaldello och mittfältaren Dzemaili är avstängda här. Dessutom är förstemålvakten Mirante fortfarande skadad, likaså andremålvakten Gomis. Det är 4 defensiva avbräck. Sedan så är lagets bäste anfallare Destro även han skadad vilket klart påverkar hela laget också. Det är tunga avbräck allihopa! Man brukar dessutom ha riktigt svårt borta mot Lazio. Senaste 14 bortamatcherna mot Lazio och man har ett facit på 10 förluster 3 oavgjorda och endast 1 seger. 10 gånger har Lazio gjort minst 2 mål.

Jag tror alltså rätt hårt på att vi kommer få se minst 2 mål av lazio här. Bologna har ju tunga avbräck i laget och inte visat någon vidare form och är usla på bortaplan. Lazio har vassa spelare offensivt som visat det motsatta, dvs bra form. Lazio över 1.5 mål till 1.72 hos MrRingo spelas med en maxinsats. Avanti Lazio!
  • Fräsch sajt
  • Tilltalande välkomstbonus
  • Bra odds
Feedback