Reklam

Lausanne Sport - Valencia: 2

Matchcenter
11 juli 2017 at 20:05 - Fotboll, Träningsmatch, klubb
10 jul 2017 at 23:44 (Uppdaterad 11 jul 2017 at 22:00) 10/07

Chans (1-X-2): 18-29-53%
Spelvärde: 107,59%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Valencia har rest till Schweiz för att dra igång sitt träningsspelande inför kommande säsong och de inleder på Stade Olympique de la Pontaise under tisdagskvällen med match mot FC Lausanne. Det kan vara lite rostigt i första träningsmatchen men jag tror att spanjorerna är numret större oavsett.

Valencia hade ingen rolig fjolårssäsong där laget hamnade på en 12:e plats till slut, en placering som inte alls är tillräckligt bra när vi pratar om en klubb som Valencia. Nu laddar laget inför en ny säsong och de gör det under en ny tränare i form av Marcelino. En erfaren herre som, på förhand, känns helt rätt för Los Che. Han gjorde ett riktigt bra jobb i Villarreal och kommer ge Valencia den stabila grund som de verkligen behöver.

Kikar vi till spelartruppen så har Valencia fått behålla många spelare från förra säsongen och det är en liten fördel när det nu vankas träningsmatcher, att veta vart man har varandra ute på planen från dag ett. Det är en väldigt stark trupp i mitt tycke, framför allt i det offensiva där det finns en hel del klass. Defensivt ser det inte lika starkt ut men den biten tror jag att Marcelino kommer styra upp, det är han känd för.

Kikar vi till motståndet FC Lausanne så var de nykomlingar i inhemska Super League under fjolårssäsongen. Ingen större lycka där men eftersom endast ett lag åker ur högstaligan så säkrade klubben ett nytt kontrakt som nästjumbo. Inför kommande säsong, som drar igång redan om 12 dagar, så ser inte laget direkt starkare ut på papperet. Tvärtom. De har blivit av med ett gäng tongivande spelare och inte tagit in några större namn.

Schweizarna är obesegrade i de två träningsmatcher som spelats men de saknar fortfarande en vinst efter matcher mot Xamax (0-0) och Nantes (2-2). Nantes är inget skräplag men av det jag läst om matchen så skapade fransmännen tillräckligt med heta chanser för att vinna. Motståndet är ett snäpp vassare nu och då tror jag inte att hemmalaget hänger med här trots att de borde ha ett bättre matchtempo i kroppen. Valencia har tillräckligt med klass i truppen för att städa av ett bottenlag från Schweiz.

Vi spelar Valencia med en medelinsats!

/[email protected]

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback