Reklam

Latina - Trapani

9 oktober 2016 at 17:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 14:57 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Två lag som ännu inte vunnit på 7 matcher. Latina har har haft en del flyt under inledningen av serien och saknar viktiga spelare. Trapani har högre grundkapacitet och får tillbaka flera viktiga spelare nu. Fördel Trapani här.

Latina är ett lag som haft en del flyt på slutet när man tagit poäng. Bland annat så kvitterade man till 2-2 senast borta mot Cesena i 93e minuten trots att man inte direkt förtjänade det. Och borta mot Novara för 3 matcher sen så fick man 2-2, men det speglade inte alls matchbilden. Novara prickade stolpe och målvakten i Latina storspelade, det hela slutade 2-2 fastän det kanske borde slutat 5-2 snarare. Man är dock ett bättre hemmalag där man brukar vara stabila. Tycker dock inte att man sett så mycket av det där stabila överhuvudtaget denna säsong. Mycket slarv och liknande. Man är fortfarande utan seger efter 7 spelade matcher.

Nu saknar man dessutom superviktige mittbacken Brosco som är avstängd efter lite för många gula kort. Ett riktigt tungt avbräck, han har även mäktat med 2 mål så det är ett hot på offensiva fasta som försvinner dessutom. Inte nog med han för det saknas ytterligare 3 backar, nämligen Gilberto, Nica och Pinato. Sen har backen Garcia Tena och mittfältaren Scaglia kommit tillbaka från skada och är inte i bästa fysiska form direkt.

Ett lag som inte heller vunnit än är Trapani. Men finns dock en del orsaker till att det inte riktigt gått deras väg. För det första så har man haft en del oflyt. Senast ägde man första halvlek och borde haft en ledning mot serieledare Cittadella, istället kunde Cittadella spräcka nollan i andra halvlek och sen fick dom matchen dit dom ville och kunde vinna 0-2. Sen har man inte lyckats vara så effektiva som man var förra säsongen, speciellt på slutet där man var seriens formstarkaste lag och var sånär på att ta steget upp i Serie A. Och en annan del i att man inte haft resultaten med sig är ju att man haft en del skador på nyckelspelare match efter match.

Nu är dock viktiga spelare som Scozzarella, Coronado, Petkovic och Raffaello tillbaka i truppen vilket är oerhört positivt för Trapani. Dessutom har mittfältaren Ciaramitaro fått ännu en träningsvecka efter sin skada och kan vara redo här. Helt plötsligt så har man tagit ut ett riktigt bra lag, för i grunden så är Trapani ett bättre lag än Latian och dessutom mer samspelta.

Detta är alltså två lag som ännu inte vunnit i serien och någon gång kommer man ta sin första seger. Oddsen borde vara mer jämnare än vad de är. Tror att ett Trapani med flera viktiga spelare tillbaka har större chans att ta sin första seger än vad ett Latina med viktiga spelare borta har. Vi skjuter in en medelinsats på Trapani -0.25 till oddset 2.55 hos Unibet.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback