Annons

Laslo Djere - Maximilian Marterer: 2 - Speltips

4 januari 2023 at 09:30 - Tennis, Indien - Pune
3 jan 2023 at 17:40 (Uppdaterad 4 jan 2023 at 11:20) 03/01
102
+1
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 125,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Det går inte att se alla tennismatcher. Man måste lita till resultat till viss del. Men ibland hittar man guldkorn, just för att man sett en match. Så är det här.

2-1 i set för Marterer över Elias Ymer i Pune tidigare idag. Det låter ju inte spektakulärt riktigt. Två spelare utanför topp-100 som normalt håller till på challengertouren. Tresetare som trillar över åt ena hållet, allt var väl som vanligt då? Men i det här fallet var det inte så.

Marterer är en extrem underpresterare. Delvis på grund av skador men långt ifrån hela förklaringen. Han var inne på topp-50 som 22-åring för fem år sen och då talade precis allt för att det var där han skulle hålla till i många år. Vänsterhänt, bra serve, mycket fin fysik med bra längd. Och inte helt otaktisk. En modern spelare som inte kunde misslyckas, typ. Sen blev han skadad, i omgångar till och med, och när han kunnat spela har han inte riktigt fått det att klaffa även om han i enstaka matcher eller turneringar varit riktigt bra. Han är kort sagt fortsatt mycket kapabel.

Och idag mot Ymer, det var verkligen kross. Marterer strulade absolut bort ett set, men i de andra två var det total klasskillnad. Ymer var under konstant press och kunde inte göra någonting över huvud taget.

Djere har förbättrat sig mycket på hardcourt senaste dryga året. Han är nu att räkna med på atp-touren även på det här underlaget från att tidigare varit en av de mest hardcourtsvaga spelarna. Han är definitivt mycket bättre än Ymer, men inte helt olik som spelare. Hyfsad serve, och sen står han och slår tillbaka utan att göra alltför mycket med bollen. 

Jag kan väl säga som såhär. Det passade Marterer rätt bra att möta Ymer idag. Stor underdrift. Och det kommer, tror jag, passa honom sjukt bra att möta Djere imorgon.

Det är möjligt att jag är försiktig med värderingen här. Det är möjligt att Marterer till och med ska vara favorit i matchen sett till hur han såg ut idag.

Oavsett vilket, oddset är superbra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback