Reklam

Larvik IL - Odense Håndbold: 2

Matchcenter
18 okt 2018 at 10:01 (Uppdaterad 19 okt 2018 at 20:15) 18/10
57
0
Chans (1-X-2): 15-5-80%
Spelvärde: 112,00%
Lägsta spelbara odds: 1,25
Units: 9/10
Hit/Miss: 25-33
Unibet Spela nu hos Unibet

Handbollens Champions League fortsätter och nordisk möte när Larvik tar emot Danska Odense. Larvik som spelar i Norska högstaligan och är ett av topplagen i serien. Dock har man tappat många viktiga spelare senaste åren till Europeiska storklubbar och man är långt ifrån så bra som man var för några år sedan då man bland annat hade Nora Mörk i laget. Konkurrensen är  inte så stor i ligan där man fortsatt är ett av de bättre lagen. Även om Kristianstad gått om och helt klart är det bästa laget i ligan är Larvik fortfarande den största utmanaren. 

Larvik tillsammans med Odense, Metz och Buducnost utgör grupp A i gruppspelet där Larvik tippas komma i botten av gruppen. Man skrällde dock senast då man lyckades ta en seger hemma mot Buducnost med 23-22. 

Efter två matcher ligger Odense sist i tabellen med en ynka poäng efter krysset mot Metz på bortaplan senast. Odense som för tillfället är Danmarks vassaste lag leder tabellen efter nio raka vinster i ligan och därmed obesegrade. Man är favorittippade att vinna hela ligan efter finalförlusten förra året mot Köpenhamn. Truppen består av massvis med Danska landslagsspelare som håller hög klass. 

Efter de två inledande matcherna i CL har Odense stor press och måste nästan vinna denna match. Man är det bättre laget och bör vinna matchen! 1,40 på Odense! 

 

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback