Reklam

LA Lakers - MIN Timberwolves

2 februari 2016 at 16:57 - Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Matchstart kl 05:35 i Staples Center

Det har varit en tung säsong för Lakers som bara vunnit 9 av 50 matcher. De har inför matchen mot Timberwolves förlorat 10 raka och en elfte skulle innebära nytt klubbrekord genom tiderna. Kanske inte ett rekord man strävar efter att uppnå men de kommer iallafall att hamna i historieböckerna. Kobe Bryant som varit borta några matcher på grund av sin axelskada gjorde comeback förra matchen och han så faktiskt väldigt pigg ut. Han stod för imponerande 23 poäng på 23 minuter. Kobe som redan har gått ut och berättat att detta blir hans sista säsong får tyvärr inget vidare avslut på sin annars fantastiska karriär.

Timberwolves har inte heller haft en lyckad säsong såhär långt och laget ligger i bottenträsket tillsammans med Lakers. De har haft problem med skador och har inte kommit upp i den nivå de hoppats på. Det är ett lag med mycket potential med en del unga spelare blandat med några rutinerade pjäser som Andrew Wiggins. De kanske behöver ett par år till för att kunna ta sig an storlagen i ligan.

Om matchen

Lakers kommer göra allt för att inte slå klubbrekord i antal förluster på rak. Minnesota har inget direkt att spela för och spelar dessutom på bortaplan. Detta är en match där Kobe kan gå in och glänsa, mot ett litet sämre motstånd orkar han betydligt mer. Man får tänka på att i basketsammanhang börjar legendaren komma upp i åren. Förvänta er en jämn och ganska långsam match. Jag tror Lakers kommer vinna med fyra bollar.

Mitt tips: Jag har spelat på att Lakers vinner matchen till ett odds på 2.65 hos bet365.com
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback