Reklam

LA Clippers @ Miami Heat

7 februari 2016 at 15:00 - Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Det kommer spelas en stormatch klockan 20:05 i Miami. Los Angeles Clippers kommer på besök där båda lagen kämpar för Playoff. Lagen möttes i januari i Los Angeles och där vann hemmalaget med 104-90. Med två stjärnspäckade lag har den här matchen allt för att bli en riktigt underhållande match.

Miami Heat har haft en säsong som har gått lite upp och ner. Eastern Conference har varit tuff men på hemmaplan har man ofta fått med sig segrar. Med ett av NBAs bästa trupp ska man dock kunna utmana LA Clippers ordentligt. Hassan Whiteside är tillbaka efter att ha missat de senaste sex matcherna.

Clippers har 11 vinster på 14 matcher i januari månad och är bland de formstarkaste lagen, om inte starkaste laget just nu. Efter skadan på Blake Griffin innan julen så såg inte läget så bra ut. Men hela laget har ryckt upp sig och det visar resultaten tydligt. Chris Paul har spelat upp sig igen och bär laget på sina axlar och kommer ha höga förväntningar på sig ikväll.Det här kommer bli en jämn match. Ett bra lag som besöker ett starkt hemmalag. Det är just fördelen av hemmaplan som gör att det lutar mot att Miami Heat tar hem de. Efter en närmare titt på oddsen så anser jag att bästa spelet är Miami Heat -3.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback