Reklam

LA Lakers - LA Clippers: 1

Matchcenter
26 december 2019 at 02:00 - Basket, USA - NBA
Staples Center
23 dec 2019 at 08:37 (Uppdaterad 26 dec 2019 at 04:38) 23/12
48
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 106-111
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
NBA

Derby, lagen spelar i samma arena, man kan tro att det är obetydligt vilka som har hemmaplan men ingenting kunde vara mer fel.

Det är inte lätt att få biljett till en Lakersmatch direkt. Konstant fullsatt, många säsongsbiljetter, plus att Lakers är stadens stora lag och kändisarnas lag. Biljetterna till en sån här match blir rysligt dyra och de vanliga Clippersfansen har ingen chans. Det kommer vara minst 90-10 till Lakers på läktarna här.

Grundserien viktigare för Lakers

För mig känns det som att Lakers tar grundserien på mycket mer allvar än Clippers gör. Lakers vill pinka in sitt revir som ett topplag igen efter några för dem troligen smått förnedrande år när de inte ens gått till slutspel. Clippers är vana vid att vara mer eller mindre dåliga och att de inte vinner västra ligan, det skiter de i, för dem handlar allt om slutspelet och därför vilar de sina stjärnor i omgångar.

Tre frågetecken inför matchen. Faktiskt på James i Lakers, men han missar i princip aldrig såna här matcher och jag oroar mig inte där. Leonard har vilat en del på slutet och i och med att Clippers uppför sig lite trotsigt mot ligan skulle det inte förvåna om de vill förstöra med att vila honom här i en av årets viktigaste matcher marknadsföringsmässigt. Frågetecken också på Beverley som är rätt viktig rollspelare i Clippers. Skadorna i det här fallet inget jag lägger någon stor vikt vid dock.

Jag tror matchen är viktigare för Lakers och jag tror de vinner den.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback