Reklam

L. A. Lakers - Dallas Mavericks: 1

Matchcenter
30 december 2019 at 03:30 - Basket, USA - NBA
Staples Center
29 dec 2019 at 09:29 (Uppdaterad 30 dec 2019 at 06:03) 29/12
27
0
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 108,80%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 8/10
Hit/Miss: 108-95
Unibet Spela nu hos Unibet
NBA

Toppmatch! Lite tråkig tid tyvärr, men vilken match. Det här är två lag som mycket väl kan mötas i kvartsfinal i slutspelet framåt våren. 

Jag tror det blir just kvartsfinal i så fall, för jag tror att Lakers slutar topp-2 i väst där jag tror att Mavs landar som bäst topp-4. Mavs är en tuff utmanare, men Nuggets är stabilare, Clippers är bättre, och framför allt Rockets blir för svåra att ta sig förbi. Det troliga för mig är att Lakers vinner i väst och att Mavs slutar fyra. Det säger en del om hur jag ser på lagen.

Jag gillar verkligen Mavs, men i längden tror jag inte de kommer räcka till mot topplagen. 

Lakers stjärnor lite vassare

Doncic kan en fantastisk kväll dominera en sådan här match, men när topplagen börjar ta honom mer och mer på allvar tror jag han kommer få det tuffare. Deras andra superstjärna Porzingis är inte lika bra som Lakers stora spelare Davis och lite där landar jag, James är bättre än Doncic, Davis är bättre än Porzingis, än så länge i alla fall, och Lakers rollspelare är också lite bättre än Mavs rollspelare.

Mavs skrällde nyligen när lagen möttes. jag antar att det är det som oddsen baseras på, men som oddsen sitter anses Mavs till och med vara lite bättre än Lakers. Det är fel. Om lag är helt jämna ska hemmaplansfördelen göra att hemmalaget står i mellan 1,60 och 1,70. Här står Lakers i absolut överkant av det och att Mavs skulle vara bättre, inte en chans.

Eventuellt ett litet frågetecken på Kuzma i Lakers. Inte positivt om han inte spelar, men jag tror de vinner ändå. Mavs har haft skavanker på båda sina stjärnor sista tiden, inget plus.

Läs fler speltips här på Betting.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback