Reklam

Kyrgios - Tsitsipas: 1

4 augusti 2019 at 01:00 - Washington
3 aug 2019 at 14:03 (Uppdaterad 4 aug 2019 at 03:20) 03/08
64
0

Hard, Washington

Chans (1-X-2): 60-0-40%
Spelvärde: 132,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Håll i er nu, det blir en rek på Nick Kyrgios. Jag har haft några riktigt mysiga nätter och kikat alla matcher. Sett 2st matcher med kyrgios nu och han har varit seriös. Ropat come on och slagit väldigt få löjliga slag. Han sa själv efter matchen igår att  han han spelar på sin högsta nivå. Jag håller med, det har sett riktigt bra ut. Grym bollträff och det bara smäller när han servar.

Det skiljer lite i mental styrka här, tsitsipas är något av en demon mentalt. Kyrgios kan vika ner sig om någon öppnar en läsk på läktaren. Men han känns riktigt het den här veckan och har inte tappat ett set. Riktigt jävla bra första serve, bra fh och bh är hyfsad. Grym känsla och bra volley. dålig rörelseförmåga och han har inte det bästa försvaret. 

Tsitsipas, riktigt bra första serve, grym fh och bra bh. Fint volley spel och han är snabb på banan. Inga tidigare möten så inget att gå på där. Min känsla är att kyrgios vinner det här. Tycker han har sett så pass bra ut och när han är i form och spelar bra tror jag helt enkelt att han är lite bättre än tsitsipas. Fint odds och jag hade suttit 50/50 odds på matchen.

Tror kyrgios blir livsfarlig att vinna turneringen och den här matchen kommer bli riktigt rolig att kika på. 

Come on Nick!

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback