Reklam

Kuznetsova + Krunic + Bencic + Makarova (fyrling): 1

30 juli 2018 at 20:00 - Tennis, USA - Legg Mason Tennis Classic
30 jul 2018 at 11:11 (Uppdaterad 31 jul 2018 at 09:58) 30/07
48
0

WTA Washington hard

Chans (1-2): 35-65%
Spelvärde: 140,00%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 7/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill

Kul med en liten fyrling till kvällen. Chanserna är alltid små när man pysslar med sånt här. Det påminner lite om att gissa segraren i en turnering. Oftast någonstans det går snett..

En snabbgenomgång av matcherna:

Kuznetsova vs Ahn 1,50 Ryskan är förmodligen inne på sin sista säsong. Har rasat rätt rejält och spelar inte lika bra som förr. I den här matchen bör hon dock ha alldeles för högt tempo för sin motståndare, som är en ren ITF spelare och inte alls van vid det tuffa spel som förekommer på WTA touren.

Bencic vs Dart 1,40 Enorm klasskillnad här också. Bencic var inte långt ifrån Kerber, som senare vann Wimbledon för bara några veckor sen. Tyvärr har stora delar av Bencics korta karriär fördärvats av skador, men är hon bara hel, så är Dart en munsbit för henne.

Krunic vs Boulter 1,40 Stor skillnad i ranking och Boulter är väldigt färsk. Avancerat väldigt många platser på rankingen tack vare grästennis på hemmaplan. Svårt för henne mot Krunic, som älskar att blockera tillbaka halvhårda bollar. Croatiskan missar också alldeles för lite för att Boulter skall ha en rimlig chans.

Makarova vs Bogdan 1,36 Svårt att se Bogdan ha någon chans här. Hon är bäst i Europa och på grus. Makarova gillar hardcourt och är bättre än Bogdan på det mesta. Har spelat på en helt annan nivå än rumänskan genom åren.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus
Feedback