Reklam

Kumla - Forshaga: 2

21 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
21 nov 2018 at 12:22 (Uppdaterad 22 nov 2018 at 15:16) 21/11
95
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 127,20%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Unibet Spela nu hos Unibet
Kumla tar idag emot Forshaga i en match som är otroligt viktig för respektive lag. Kumla har gått lite bättre än förväntat och Forshaga måste börja plocka viktiga poäng inför slutspurten. För mig är det ett oförståeligt högt odds på värmlänningarna.

Kumla har jag nog som ett av de sämre lagen i den västra serien. Man är såklart inte lika dåliga som Surahammar, men man är helt klart ett lag för den undre halvan. Det är dock väldigt jämnt i den delen av tabellen och varenda poäng kommer vara livsviktig i kampen om extrapoängen till fortsättningsserien som drar igång vid jul. Forshaga har haft en kaotisk höst med en hel del förluster. Laget som innan säsongen fick ihop ett ganska spännande lag har rasat samman fullständigt de senaste veckorna och har haft otroligt svårt att plocka poäng. Jag vet inte var problemet ligger riktigt, men så dåligt har man faktiskt inte spelat. Man skapar lägen och så vidare, men har svårt att få in pucken i mål. Jag tror bara det är en tidsfråga innan det vänder för laget för man är på pappret ett bättre lag än Kumla.

Talar för spelet

  • Forshaga är desperata och måste börja vinna. Man har spelat bra i många matcher, men förlorat pågrund av att man gjort för få mål och missat alldeles för många målchanser. En seger ligger i luften.
  • Oddssättarna går helt på tabellen här och inte faktiskt hur bra lagen är. Kumla ligger sju poäng före Forshaga, men jag ser ändå Forshaga som det bästa laget av dem två på pappret.
  • Forshaga vann matchen emot Kumla på hemmaplan enkelt och var klart bättre i den matchen.

Talar emot spelet

  • Forshagas form. Jag vet inte hur många förluster man har de senaste veckorna, men det är många och självförtroendet lär ej vara på topp.
  • Kumla har varit rätt bra på hemmaplan där man spelat rätt så bra mot de flesta lagen.

Jag tycker ändå det här är ett riktigt bra odds. I mina ögon är FIF ett bättre lag på pappret och det är enbart formen som talar emot. Jag testar Forshaga att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 2.65 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback