Reklam

Kroatien - Sverige: Double chance: X2

Matchcenter
11 oktober 2020 at 18:00 - Fotboll, Europa - Nations League - Nations League A
Stadion Maksimir    John Beaton
8 okt 2020 at 20:06 (Uppdaterad 11 okt 2020 at 19:52) 08/10
58
+1
Chans (1-X-2): 35-40-25%
Spelvärde: 133,25%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-1
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Nations League är tillbaka och Sverige ställs mot ännu ett tufft motstånd i form av silvermedaljörerna från VM 2018. Båda lagen har inlett gruppspelet med två förluster, vilket gör att den här matchen kan avgöra vilket lag som åker ur A-gruppen.

Sverige har inte haft sin bästa inledning i Nations League A-division. Motståndet har ju dock varit ett väldigt svårt sådant. Mot Frankrike blev det en förlust med 1-0. Det var inte en särskilt dålig match av Sverige däremot, anfallspelet lämnade lite att önska dock. Även i första halvlek mot Portugal såg sverige farliga ut. Men efter att Gustav Svensson blev utvisad i den 44e minuten hade Sverige inte mycket att komma med. Ska Janne Anderssons manskap hålla sig kvar i gruppen måste det bli poäng mot Kroatien.

Kroatien har ju betydligt bättre individuella spelare än Sverige, men Sverige är ett väldigt väldisciplinerat lag och vi har sett de ta sig an storlagen på väldigt bra sätt tidigare. Det är ju en väldigt viktig match för båda lagen så det lär bli en spännande kamp man inte vill missa. Vill du veta var du kan se matchen och annan sport på TV kan du klicka här

Kroatien också utan seger

Precis som Sverige har Kroatien inlett med två förluster i gruppspelet. Det innebär att med största sannolikhet kommer vara Kroatien eller Sverige som åker ur A-divisionen. Kroatien har också läckt en del i sitt försvarsspel på sistone. Nio mål har de släppt in på sina tre senaste matcher. Janne Anderssons Sverige kanske inte utmärker sig mest i det offensiva, men med Kroatiens defensiva facit lär det uppstå ytor för Quaison, Berg, Isak med flera.

Inför denna drabbning får Kroatien ändå ses som favoriter. Spelare som Luka Modric, Mateo Kovacic och Ivan Perisic håller hög europeisk toppklass. Men som jag nämnde tidigare har Sverige gjort flera bra insatser mot lag med "bättre" spelare, och även denna gång lär Janne Andersson ha en väl utstuderad matchplan för att ta sig an kroaterna. Det blir en tuff match, men X2 för oddset 2.05 gånger pengarna är både bra utdelning och ytterst sannolikt!

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!

Kommentarer

Feedback