Reklam

Kroatien - Spanien: Under 2,5 Mål

Matchcenter
28 juni 2021 at 18:00 - Fotboll, Europa - EM
Parken (neutral)    Cuneyt Cakir
26 jun 2021 at 20:37 (Uppdaterad 28 jun 2021 at 20:35) 26/06
60
0

Åttondelsfinal - Köpenhamn, Danmark

Chans (över-under): 42-58%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-3
NoAccountBet Spela nu hos NoAccountBet
Spanien är favoriter men har inte imponerat offensivt och detsamma gäller Kroatien. Spanien spelade förvisso bra mot Slovakien. Men det var trots allt Slovakien dem möte..

Talar för spelet

  • Spanien har sett ganska starka ut defensivt och har bara släppt in ett mål i de tre gruppspelsmatcherna. De borde enkelt kunna stänga ner den kroatiska offensiven.
  • Det spanska landslaget besegrade Slovakien med 5-0 i den senaste matchen, men i de två första matcherna mot Sverige och Polen imponerade spanjorerna inte. Nu möter de en motståndare som har mycket mer spelvana mot de stora fotbollsnationerna.
  • Kroatien spelade mer eller mindre inga chanser mot varken England eller Tjeckien. I 3-1 segern mot Skottland låg dem dock på en annan nivå. Det ser ut att vara två lag som är duktiga på att spela mot dåliga lag som möts på Parken.
  • Precis som sina motståndare har Spanien problem i offensiven. De har inte längre några riktigt starka anfallare helt enkelt.

Talar emot spelet

  • Kroatien har en något svagare defensiv inför uppgörelsen, Dejan Lovren är utplockad efter sitt andra gula kort i EM i senaste matchen mot Skottland.
  • Släpper ett av lagen in ett mål tidigt i matchen kommer detta lag spela mycket offensivare. Vilket kommer ge detta lag mer tillfällen för mål medan det försvagar lagets egna försvar.
  • Det här är två lag som vanligtvis är kända för sin offensiva spelstil. Vaknar spelarna till offensivt i denna match?

Kroatien

Förväntad startelva 4-3-3: Livakovic- Juranovic, Vida, Caleta Car, Barisic- Modric, Brozovic, Kovacic- Vlasic, Petkovic, Perisic.

Truppnytt: Lovren spelar inte på grund av två gula kort. Detta betyder att Caleta Car går in i startelvan från början. Det ser också ut som att backen Gvardiol är bänkad till förmån för Barisic. Utöver detta ser det inte ut att bli några större förändringar jämfört mot den senaste matchen på Hampden Park i Glasgow.

Spanien

Förväntad startelva 4-3-3: Unai Simon- Azpilicueta, Pau Torres, Laporte, Jordi Alba- Koke, Busquets, Pedri- Sarabia, Morata, Moreno.

Truppnytt: Det verkar som om Garcia är bänkad till förmån för Pau Torres. Bortsett från detta gör inte Luis Enrique några större förändringar i startelvan efter 5-0 vinsten mot Slovakien.

Läs fler bettingtips på EM

  • Betting med bra odds
  • Full statistik under spelet
  • Smidigaste sajten?

Kommentarer

Feedback