Reklam

Kroatien - Spanien: Över 2,5 Mål

Matchcenter
15 november 2018 at 20:45 - Fotboll, Europa - Nations League - Nations League A
Stadion Maksimir    Aliaksei Kulbakov
14 nov 2018 at 16:44 (Uppdaterad 15 nov 2018 at 22:39) 14/11
57
+1
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 133,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet

När Nations League går in i slutfasen är det verkligen vinna eller försvinna för Kroatiens del. Dock möter man Spanien som så här långt spelat bra Nations League.

LÄGET I LAGEN

Det fina spel som Kroatien visade upp i sommarens VM och som gav ett VM-silver har vi inte sett mycket av i Nations League. Bara ett poäng på två matcher och inte ett enda mål framåt gör att man i princip måste vinna mot Spanien. I annat fall kommer det att krävas seger mot England i sista matchen om man inte ska halka ner i B-divisionen.

Spanien har såhär långt sett starka ut i Nations League. 2-1 i premiären borta mot England och därefter hela 6-0 hemma mot Kroatien. Dock gick spanjorerna på en liten mina i senaste matchen när man förlorade hemma mot England med 3-2. Dock har man allting i egna händer och med en seger i Zagreb säkrar man också en plats i finalspelet i vår. 

MATCHEN

Med tanke på hur det sett hittills i den här gruppen är Spanien så klart favoriter här. Dock ska Kroatien inte räknas bort då man faktiskt fortfarande har chans på gruppsegern om man vinner de två avslutande matcherna. Dessutom är Kroatien i grunden ett bra lag, vilket även gör den här matchen ganska svårtippad. 

Dock finns det goda chanser att det kan bli en hel del mål i den här matchen. Hittills har Spanien gjort minst två mål per match i sina tre matcher och sedan bör Kroatien få in minst ett mål på hemmaplan. Därför blir tipset att det blir över 2,5 mål i den här matchen. Bäst odds hittar vi hos Coolbet som bjuder 2.22 gånger pengarna för den utgången.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback