Annons

Kroatien - Danmark: (AH: +0,25) 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
22 september 2022 at 20:45 - Fotboll, Europa - Nations League - UEFA Nations League A
Stadion Maksimir    Davide Massa
21 sep 2022 at 12:53 (Uppdaterad 22 sep 2022 at 22:40) 21/09
20
0

Nations League

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 30-30-40%
Spelvärde: 112,35%
Lägsta spelbara odds: 1,55
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-1
Unibet Till Unibet

Danmark åker ner till Maksimir Stadion i Zagreb för att försöka säkra gruppsegern i Nations League. Jag tror det finns goda chanser för våra grannar här och spelar +0.25 asian hcp.

Danskarna har även en revansch att hämta från den lite tunga förlusten på parken när kroaterna vann med 1-0, efter Pasalalics avgörande i andra halvleken. Annars var det en match danskarna borde plockat en seger och jag tycker det ändå stundtals var klar fördel för laget i de mötet.

1-1 mot Frankrike och storstryk 3-0 mot Österrike är kroaternas hemmafacit i gruppen inför den här matchen, vilket kanske inte skrämmer allt för mycket. Det är nu press på laget som måste gå för vinst för att kunna ha gruppsegern i egna händer inför sista rundan där Österrike väntar.

Det här tror jag kommer passa danskarna bra som bara kan ligga avvaktande och vänta in omställningar som garanterat kommer ges här i hemmalagets jakt. Med två raka bortasegrar i gruppen, Österrike (2-1) och Frankrike (2-1) har vi ett kvitto på styrkan i det här laget.

Tänkbara startelvor,

Livakovic; Juranovic, Gvardiol, Vida, Sosa; Brozovic; Pasalic, Modric, Kovacic, Orsic; Kramaric

Schmeichel;, Andersen, Nelsson; Kristensen, Delaney Hojbjerg, Eriksen, Maehle; Skov Olsen, Braithwaite, Höjlund

Trots en del avbräck i danska laget med Cornelius, Robert Skov, Jonas Wind och eventuellt Jesper Lindström och Yussuf Poulsen så tycker jag det fortfarande finns tillräcklig bredd för att stå upp här.

Att kriga in en poäng här nere i Kroatien skulle betyda otroligt mycket för Kasper Hjulmand, då man isåfall har det i egna händer på Parken mot Frankrike i sista omgången.

Kroaterna är bra men tycker samtidigt de haft en del flyt i detta Nations League. Jag tror och hoppas danskarna säljer sig dyrt och kommer utnyttja hemmalagets tvång att vinna. 

Håller ett extra öga här på duktiga Rasmus Höjlund som förväntas starta på topp för gästerna. Speed, styrka och en vänsterfot som är riktigt bra. TV-pengen på Atalanta-spelaren som målskytt är given.

  • 100 kr gratisspel
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback