advert

Kristianstads IK - Kallinge/Ronneby IF: 1

6 december 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
6 dec 2017 at 13:51 (Uppdaterad 10 dec 2017 at 23:56) 06/12
53
0

Hockeyettan Södra

Chans (1-X-2): 49-20-31%
Spelvärde: 110,25%
Lägsta spelbara odds: 2,04
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-3
Betway Spela nu hos Betway
Toppmatch i de södra Hockeyettanserien ikväll, där bortalaget och serieledarna KRIF går för en serieseger, medan hemmalaget och förhandsfavoriten Kristianstad behöver vinna för att säkra en plats i Allettan. KRIF vann tidigare under säsongen och har gjort bra matcher mot KIK i år, men idag känns det som bägaren väger över till Kristianstads fördel. 2,25 är bra, vissa bolag är nere under 2,00 vilket känns mer rimligt. Betway och raka 1an spelas därmed.

Talar för Kristianstad:

  • Mer att spela för, laget är ännu inte klart för Allettan efter att topptippats av samtliga lag innan säsongen. 5 poäng tillgodo ner till lag 6, och en seger idag är ett stort behov för att hålla avståndet till lagen efter dem.
  • KRIF är redan klara för Allettan, träningen och matchandet är säkerligen mer inriktat mot serien efter jul och motivationen skulle kunna vara något sämre därmed. Men jag vet att klubben är oerhört sugna att ta seriesegern, vilket är en stor prestige. Nu har man ändå 5 poäng ner till 2an Nybro så även om det blir förlust här ikväll har man bra chans att ta hem serien.
  • Avbräck, KRIF har ett antal ? inför kvällens match, de kan de sakna några spelare som är viktiga och kan därmed få det extra tufft. KIK har 2 ? inför matchen. Klart det blir kännbart även för dem om de missar men tror att en av de 2 kommer till spel.
  • Oddsen, eftersom KIK inte gått som planerat under grundserien så har oddset på hemmalaget stuckit iväg i den här matchen. Det här brukar normalt vara en klar hemmafavorit, och med det med sig i analysen så ser vi att 2,25, det får vi nog inte efter jul när de här lagen eventuellt ska mötas igen i Allettan. Med dagens förutsättningar bör KIK stå i  strax under 2,00 åtminstone.

Talar mot spelet:

  • Seriens bästa bortalag är KRIF, och de senaste två mötena mellan lagen har KRIF segrat i. KRIF har dock på 3 senaste bortamatcherna förlorat 2, mot Nybro och Halmstad. Kristianstad å sin sida har endast en förlust på hemmaplan i år.

 

Summering:

Seriens mest effektiva lag, och mest offensiva, Kristianstad, mot seriens bäst defensiva Kallinge/Ronneby. Båda lagen ståtar på fina +41 i målskillnad. Kristianstad har också ett sylvasst powerplay, 32% är mycket starkt. KRIF är inte alls dåliga där, ca 24%. Oddsen har börjat sjunka på hemmalaget, ner mot låga 2,00 men fortfarande finns 2,25 och 2,20 att hugga. Kommer vara en mycket tight match men hemmalaget bör avgöra detta. OM inte KRIF får en bra start så kan KIK bli stressade. Lär bli en match i matchen mellan Joel Gistedt och Oscar Malm i målen.

 

  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback