advert

Kristianstad - Utsikten: Draw no bet: 2

Matchcenter
1 juli 2017 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Division 1
29 jun 2017 at 22:52 (Uppdaterad 1 jul 2017 at 18:00) 29/06

Chans (1-X-2): 21-31-48%
Spelvärde: 115,96%
Lägsta spelbara odds: 1,44
Units: 9/10
Hit/Miss:
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Första bortamatchen för året på konstgräs för Utsikten.

Utsikten åker ner till Skåne och Kristianstad för att ta årets andra bortaseger. På bortaplan har det gått tungt för Kiken och man har bara vunnit 1 match på 5 försök. Det ska dock tilläggas att samtliga 5 matcher har spelats på naturgräs. Nu möter man Kristianstad på konstgräs, något som gynnar Utsikten. 

Utsikten som storsatsat inför säsongen med några tunga nyförvärv i Marcus Bergholtz, Robin Book, George Mourad bla, har toppkänning med 4 poäng upp till Landskrona BoIS. Jag tycker det finns fina möjligheter för 3 nya poäng borta mot KFC.

Senast mot Assyriska vann med 2-1 hemma på Ruddalen efter ett sent segermål, kanske ser blekt ut mot ett svagt Assyriska. Men viktigt när man analyserar den matchen är att det var ett derby på Ruddalen, vilket är hemmaplan för båda lagen då även Assyriska spelar sina hemmamatcher här.

 

KFC har haft en tuff säsong, laget har bara spelat in 12 poäng på 11 matcher och har varit väldigt ojämna i sina prestationer. Förrförra matchen slog man Ängelholm hemma med 3-0, årets bästa match från KFCs sida. Men det var ett riktigt bottennapp från Ängelholms sida, vars form verkar peka spikrakt neråt just nu. 

Matchen efter studsade KFC tillbaka i gamla synder och stod för en sämre insats borta mot Qviding, 0-0 i en match som man enligt rapport var det knappt sämre laget över 90 min.

 

Talar för mitt spel på Utsikten:

  • Utsikten är ett mycket bättre lag än KFC, man har ett bättre lag både på pappret och spelmässigt är man klart bättre än KFC. 
  • Matchen spelas på konstgräs, något som gynnar Utsikten då dem trivs med bollen längs marken.  Tränare Bosko Orovic, som förövrigt lämnar för GAIS i sommar, har som vanligt fokus på ett passningsorienterat spel med mycket bollinnehav. Detta praktiseras självklart bäst på konstgräs. 
  • Utsikten har 6 segrar på 6 matcher på konstgräs i år, samtliga på hemmaplan ska tilläggas.
  • Kristianstad saknar ordinarie backen Martin Rudolfsson, lagets utan tvekan viktigaste försvarsspelare, tungt avbräck!
  • Utsikten är riktigt stabila bakåt, bara släppt in 11 mål på 11 matcher. 

 

Talar emot mitt spel på Utsikten:

  • I senaste matchen mot Assyriska BK fick man två röda kort vilket innebär att lagkapten Niklas Olsson och Jesper Westermark är avstängda mot KFC. Jag tycker Utsikten har en bra bredd och tycker att ersättarna håller hög klass. George Mourad började på bänken senast och han lär gå in från start, detsamma gäller Carl Lext som är en riktigt bra mittfältare. 
  • KFCs Albert Ejupi började på bänken senast men kom in efter ca 30 min, han lär starta mot Utsikten och det är ett plus för KFC.

 

Här har vi ett superspel i min bok, DrawNoBet känns som ett tryggt spel då jag tycker sannolikheten att Utsikten förlorar matchen är låg. Kryss ligger närmre till hands än förlust. 1.77 erbjuds vi DrawNoBet och det priset kommer sjunka en bra bit innan KickOff.

 

  • Spel ner till div 5
  • Bra kampanjer
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback