Reklam

Kristianstad - Nybro: Kristianstad över 3.5 mål (inkl. OT/SO)

5 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
5 okt 2018 at 11:58 (Uppdaterad 5 okt 2018 at 22:47) 05/10
37
0
Chans: 61%
Spelvärde: 107,36%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-0
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Fredagsmatch nere i Kristianstad där Nybro kommer besök. Nybro har gjort det bra såhär långt trots en del skavanker i truppen. Idag möter man ett av hockeyettans bästa lag och jag tror helt enkelt att det blir för tufft.

Kristianstad motbevisade mig i förra matchen emot Kallinge där man vann med 1-3. Ganska enkelt och kontrollerat dessutom. Jag trodde Kallinge skulle vara det lag som förde spelet, men det var precis tvärtom. Kristianstad var dominerande och man kände numret tyngre i nästan hela matchen. Nu är man tillbaka på hemmaplan igen där man imponerat såhär långt med två raka segrar och en målskillnad på 12-1. Idag väntar Nybro som ligger på fjärdeplats i tabellen. Det känns väl rimligt för ett lag som Nybro. Idag tror jag dock att man får kämpa väldigt hårt. KIK är starka hemma och kommer ifrån en stark seger mot seriens bästa lag. Ett skadedrabbat Nybro bör få det väldigt tufft.

Talar för spelet

  • Spelet på hemmaplan har imponerat såhär långt. KIK har alltid varit brutalt starka på hemmais genom åren och man har som sagt inte startat sämre den här säsongen, även om motståndet inte varit av högsta klass.
  • Spetskompetensen. Nybro kan inte alls mäta sig med det spelarmaterial som Kristianstad besitter. Deras finne är riktigt duktig, men i övrigt om man jämför med Löfstedt, Hansson och companie så ligger man en bit efter.
  • Avbräcken i Nybro är såklart kännbara. Fem utespelare som får anses vara av den bättre skaran missar matchen återigen. Dessutom är fortfarande tilltänkta förstekeepern borta med en ljumskada.

Talar emot spelet

  • Kristianstad måste alltid gå in med bra inställning. Det är lätt att se lättare på matcher, kanske speciellt efter en sån urladdning som det var i måndags mot toppkonkurrenten Kallinge
  • Nybro är bra bakåt. Man har ett tight försvarsspel och lär lägga största fokuset på just det inför kvällens match. Kristianstad lär ändå få kämpa för att komma igenom.

Jag tycker att oddset är bra på att KIK ska göra minst fyra mål. Man är så pass offensivt skickliga att man kan göra det mot alla lag i den här serien. Mitt spel blir alltså Kristianstad över 3.5 mål inklusive övertid/straffar till oddset 1.76 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

 

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Odds på division 4
  • För sportälskare!
Feedback